+

Obvezne informacije in splošni pogoji

Kot kreditnega posrednika vas prosimo, da občasno preverite, ali je na vaši spletni strani pravilno vključena povezava do Leanpay Pogojev uporabe ter Informacija o Leanpay pogojih ter informativnih izračunih, saj je to zahtevano s predpisi.

Kot kreditni posrednik ste dolžni imeti:

  1. Ažurirane informacije A4 v .pdf o Leanpay pogojih in informativnih izračunih, ki se nahajajo v podmapi Leanpay info v Prilogi 6. Ta dokument je obvezno objaviti v spletni trgovini z objavo ustreznega pdf z A4 letakom, ki je vezan na vašo ponudbo plačil na obroke (»redna ponudba«, »0% obrestna mera« ali »0% efektivna obrestna mera«), kar pomeni, da če strankam ponujate dva tipa plačil na obroke, morate objaviti dva ustrezna A4 Info letaka.
  2. Splošne pogoje uporabe Leanpay – najboljša je implementacija v spletni trgovini na tak način, da postavite na vidno mesto Pogoji uporabe Leanpay ter ga povežete na https://app.leanpay.si/terms-of-use. Opcijsko lahko tudi kopirate besedilo in ga objavite na svoji strani, vendar ste obvezani vedno objaviti zadnjo verzijo.


Primer strani s splošnimi informacijami in pogoji uporabe Leanpay


Obročna plačila z Leanpay

Enostavni obroki

plačilo preprosto razdelite na več mesecev. Potrebujete samo pametni telefon in osebni dokument.


Kadarkoli in kjerkoli

Plačilo na obroke 24 ur na dan z domačega kavča ali iz vaše najljubše kavarne.


Preprosto, hitro, pregledno

Za vse potrebujete le nekaj klikov in le par minut. Pogoje svojega kredita lahko preverite kadarkoli.KAKŠNE MOŽNOSTI PLAČILA Z LEANPAY IMAM?“Želim čim nižji obrok”“Odplačati želim čim prej”

Pogosto zastavljena vprašanja

Vsa pogosto zastavljena vprašanja najdete na Leanpay spletni strani. Nekaj najpogostejših pa smo za vas navedli spodaj

  • Kako uporabljam Leanpay obročna plačila v spletni trgovini? Potem, ko ste se odločili za nakup v spletni trgovini, dodali artille v košarico in prišli do načinov plačila, enostavno kot možnost plačila izberete »Leanpay – plačilo na obroke«. Več o tem na povezavi


  • Kaj potrebujem, da bi lahko uporabil storitev Leanpay? Za nakup na obroke z Leanpay potrebujete osebno izkaznico, državljanstvo RS, telefonsko številko, zapis v kreditnem registru Sisbon, ki ga ima vsak, ki je v Sloveniji pri katerikoli poslovni banki kadarkoli uporabljal vsaj eno od storitev: transakcijski račun z rednim limitom, kreditne kartice, kredit pri banki ali leasing pri izdajatelju leasinga ter v nekaterih primerih tudi kreditno kartico za spletni nakup.