Vemo, da trening na trdih betonskih tleh ni idealna rešitev, zato vam predlagamo gumirano podlago, ki bo zaščitila tako vaše sklepe in opremo. Guma se je izkazala kot najboljša rešitev tam, kjer tla nosijo velike obremenitve: v fitnesih, delavnicah, proizvodnih halah. V ponudbi imamo več modelov gume, vi pa lahko izberete tip, ki bo najbolj odgovarjal vrsti vašega treninga. Za fitnes dvorane z napravami, za pilates ali treninge z lažjimi utežmi so čisto dovolj tanjše podloge, medtem ko je npr. za weightlifting, powerlifting in crossfit vseeno potrebna malo debelejša in bolj vzdržljiva gumirana podloga.

Zaradi lajše izbire je v nadaljevanju tablični pregled gumiranih podov, z osnovnimi karakteristikami in direktno povezavo do izdelka:

DimenzijaDebelinaBarvaMP

Cena/kom

MP

Cena/m2

 gumeni pod za teretanu

Puzla

50×50 cm

 

5 mm

 

Črna + 10%

rumen EPDM

6,90 €27,6 €
 gumeni_pod_rola_zelena
Rola

10×1 meter

 

5 mm

 

Črna + 10% zeleni EPDM

 

233,50 €

 

23,35 €

 gumeni pod amebic 01
Kvadratna plošča 120×180 cm 

12 mm

 

Črna

 

60,90 €

 

28,19 €

gumeni pod interlocking 10


Kvadratna plošča 90×90 cm 

16 mm

 

Črna

 

22,90 €

 

28,27 €

 Puzla 100×100 cm17 mmČrna46,90 €46,90 €
 Kvadratna plošča 50×50 cm25 mmČrna19,90 €79,6 €
3490184_tatami

 

 

Tatami blazina

100×100 cm

20 mmModra/Rdeča18,90 €18,90 €

GUMIRANA PODLAGA, KVADRATNA PLOŠČA 50x50x2,5cm

Najnovejši model gumiranih podlag debeline 25mm je posebno dizajniran za amortizacijo udarcev kot tudi zvočno izolacijo. Ta pod je namenjen za izdelavo platforme za weight lifting, crossfit dvoranam kot tudi fitnes prostorov. Prav tako ga lahko namestimo v prostorih namenjenih olimpijskim dviganjem. Kocke se zlagajo zelo enostavno in zelo tikoma, s prostim očesom ni možno opaziti prostega mesta med zloženimi gumiranimi puzzlami, kar je recept za čista tla. Zgornja površina gumirane podloga je protizdrsna, kar omogoča dobro trenje in stabilnost, ne glede ali je vlažna ali suha. Zaradi specialno dizajniranega spodnjega dela gume, so te plošče primerne za hojo, med treningom pa tudi teku, skokom, saj varujejo vaše sklepe. Absorbirajo udarce in ščitijo podlogo pod gumo. Plošče imajo zelo gosto strukturo zaradi česa jih je enostavno vzdrževati, torej čistiti z vlažno krpo in blagimi sredstvi za čiščenje.

 

GUMIRANA PODLAGA 1000x1000x17mm, ČRNA Ta gumirana podloga je namenjena treningu z največjimi obremenitvami v najzahtevnejših pogojih. Idealna rešitev za vse ki iščejo kvalitetno, vzdržljivo in dostopno podlogo, ki se enostavno postavlja. Narejena je iz polne gume debeline 17mm, iz spodnje strani ima vzdignjene okrogle čepe zaradi boljše amortizacije, blaženja udarcev med padci uteži. Zaradi svoje dimenzije (površina ene plošče je 1m2) lahko enostavno pokrivate večje površine. Zaradi popolnoma naravne sestave gume je ta popolnoma neškodljiva za okolje.

Enostavno postavljanje: Prehod me ploščami se ne vidi, zato tla pokrita s temi ploščami delujejo zelo estetsko, čisto in profesionalno.

 

UDOBJE: Ko govorimo o podlagah je udobje na prvom mestu, saj mora odgovarjati stopalam, ki potrebujejo dodatno amortizacijo in trenje, hkrati pa mora podlaga omogočati elastičnost in izolacijo. Podlage so pomembne tudi zaradi ravnotežja treniranca med vadbo.

ŠIROKO PODROČJE UPORABE: Ti gumirani podi so idealni za različne namene, ne glede ali potrebujete podlago za crossfit, fitnes center ali kar za domačo garažo. Ti podi so tudi odlična rešitev za delavnice kot za dvorane v katerih se izvajajo intenzivni cardio treningi. Lahko se koristi kot pod za klet, pisarno, slačilnico, prostore za hišne ljubljenčke.


DEBELINE PODLOG:

– Kardio naprave, spinning, fizioterapija, skupinska vadba – 5mm

– Trening z utežmi – 10mm

– Olimpijski dvigi, trening z bumper utežmi – 12mm