Posted on

Matic Pusovnik, fitnes inštruktor

Sem licenciran fitnes in kettlebell inštruktor, spinning inštruktor s svetovno veljavno licenco in bogatimi izkušnjami doma in v tujini. Delujem na področju prehranskega svetovanja in vsega kar je povezano s športom in zdravim načinom življenja.

Profesionalno se ukvarjam s tem že sedmo leto, to leto pa sem se odločil da stopim na samostojno pot in odprem svoj gym, Kings Gym. Preprosto zato ker v ostalih fitnesih kjer sem delal si nekako omejen z svojim delovanjem, moje poslanstvo pa je da dajem kvaliteto pred kvantiteto, marsikje pa to ni bilo možno.

Tako sem naredil korak naprej in odprl gym v katerem imam funcionalno dvorano za osebno trenerstvo in vodene vadbe (4-6 oseb) ter spinning sobo s 16 kolesi. Sodelujem tudi s Sportnaoprema.si, saj ponujajo vrhunsko opremo za gym in ker mi je vizija in pogled na prihodnost ekipe Sportnaoprema.si izredno všeč.

Da je pa kvaliteta še na višji ravni ima pa partnerka v sklopu gyma še masazni studio kjer imamo na voljo različne vrste masaž. Tako da se pristopi k osebi celostno. Najdete nas na Okrogarjevi ulici 4 v Celju. King_s_gym & Queen_s_spa