Ta tekalna steza je primerna za vas, če:

-želite vaditi ob velikem zaslonu?
-bi želeli imeti tekaškega trenerja?
-želite stezo z velikim nagibom in rahlim padcem?

NordicTrack je svojo visoko zmogljivo tekaško trenerko x22i poimenoval po super velikem 22-palčnem širokem zaslonu na dotik. Zaslon HD podpira prilagojene vadbe. Uporabniki lahko uživajo v razširjeni HD resničnosti, da tako rekoč po svetu obiščejo poglede Google Street View ali dostopajo do video vadb iFit, ki so jih zasnovali vodilni fitnes osebni trenerji vsem svetu.

NordicTrack Incline Trainer x22i ima največji nagib 40% in nagib padca do največ -6%. Z različnimi nastavitvami naklona vas lahko tek na tekalni stezi pripravi na aktivnosti na prostem, tako da se mišice na različne načine odzivajo na hitre izboljšave moči in tonusa.

Trening nagiba je idealen tudi za hujšanje. S hojo ali tekom na najbolj ekstremni nastavitvi lahko porabljate kalorije, približno petkrat več kot običajno. Da se boste še bolj zabavali na stezi, bo steza spremenila nagib sočasno s programom ali vadbo za Google Street View, ki ste jo izbrali za ogled na zaslonu.

NordicTrack x22i je ena izmed boljših tekalnih stez na trgu, na voljo pa je tudi 50 programov vadbe brez uporab iFit aplikacije, dvojni ventilatorji AutoBreeze ™ (da vas ohladi) in številne druge prednosti. Poleg x22i prejmete tudi prsni pas iFit Bluetooth, tako da boste lahko natančno in udobno spremljali statistiko vadbe.

Vadba z naklonom : x22i ima nagib od -6% do + 40%; to je približno podvojitev obsega nagiba / padanja najboljših standardnih tekalnih stez. Ob vsakem % naklona se vaše mišice odzivajo na različne načine, kar prinese raznolik in učinkovit trening. Izkoristili boste tudi posebej hitro izgorevanje kalorij (naredite petkrat več kot običajno)!

V primerjavi s stezami brez naklona ima X22i manjši vpliv na sklepe in ligamente, kar zmanjša tveganje in na daljši rok zanesljivo poveča učinkovitost teka.

PREDNOSTI STEZE x22i:

22-palčni zaslon na dotik: X22i ima 22-palčni zaslon na dotik HD, ki je idealen da se popolnoma prepustite virtualni vadbi na prostem.

iFit: 22-palčni zaslon in iFit omogočata, da boste lahko v polnem pogledu in jasnosti uživali v svojem brezplačnem enoletnem članstvu v iFit-u. Strošek v drugem letu je 60 eur z ddv, če se odločite, da podaljšate članstvo pri nas.

Do naprednega tehnološkega osebnega treninga lahko iz udobja svoje tekalne steze dostopate do vadb, prilagojenih po meri, na slikovitih lokacijah po vsem svetu. Izbirate lahko med vadbami priprave na maraton, intervalnimi treningi, laktatnimi treningi, hoje v klanec, sprintov in podobno.

Programi vadbe: Poleg iFit vadb, x22i ponuja še 50 prednastavljenih vadb za dosego ciljev v kategoriji kalorij, nagiba, intenzivnosti in hitrosti.

Zmogljiv motor: Odličen tudi za težje treninge, x22i poganja motor s 4,0 CHP, ki doseže hitrost do 22 km/h.

Širina tekalme površine: 55 centimetrov. Dovolj tako za hojo za intervalni ali dinamičen tek v klanec.

Bluetooth zvočni sistem: kombatibilni z iPod sistemom.

Spremljanje srčnega utripa: Steza NordicTrack Incliner nudi dve možnosti za spremljanje srčnega utripa: krmilne tipalke in trak za srčni utrip.

Velika zmogljivost: Kapaciteta težkih uporabnikov je 135 kilogramov.

Enostavna montaža: Montaža traja do 1 ure.

Garancija: x22i ima kar 2-letno garancijo in zagotovljen servis na domu.

Oglejte si dodatne lastnosti steze x22i na povezavi s klikom TUKAJ.