WEIGHTED VEST PRO SKLZ 9 KG - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

WEIGHTED VEST PRO SKLZ 9 KG

169,90€ 129,90€

WEIGHTED VEST PRO SKLZ 9 KG  je vsestransko uporaben in nastavljiv obteženi telovnik enakomerno porazdeli obremenitev nad zgornjim delom telesa in tako zagotavlja maksimalno udobje brez omejevanja gibanja. Zaščitni pasovi se prav tako prilagodijo, da se prilegajo večjim športnikom. Weighted Vest Pro se lahko pohvali z vodoodpornimi utežmi, ki se premikajo z vami in z možnostjo pretvorbe v Sandbag, ki lahko naredi vaš trening popolnoma raznovrsten.

LASTNOSTI IZDELKA:

– Enakomerno dodajte utežnost brez spemembe izvedbe tehnike vaj
– Velcro pasovi zagotavljajo fiksen oprijem telovnika kljub večji teži
– Uteži lahko dodajate do skupne teže 9 kg.
– Ojačana konstrukcija iz najlonske mreže omogoča največjo zračnost
– Primeren tudi za večje in težje športnike

TRENING BREZ KOMPROMISOV

Sedaj lahko brez razmišljanja dodajate utežnost, saj je Weighted Vesto Pro zasnovan tako, da ne bo omejil gibanja in ogrozil vaše tehnike. Telovnik odlikuje variabilnost dodajanja uteži, najlonska mreža za zračnost in mehki robovi za udobje. To je jopič, ki prinaša nove dimenzije profesionalnega treninga.

PRIMEREN TUDI ZA VEČJE POSAMEZNIKE

S pasovi lahko enostavno prilagajamo jopič velikosti posameznika. Weighted Vest Pro tako postane odlična odločitev za vse vrhunske športnike, fitnes navdušence in vse, ki do sedaj niso našli dovolj velikega jopiča zase. Seveda pa je jopič prav fit tudi posameznikom manjše postave.

MOČ PREVTORBE

Weighetes Vest Pro ima inovativen dizajn, ki vam omogoča, da ga pretvorite v vreče iz peska in jo uporabite za neskončne dvige in druge vaje z dodano obremenitvijo. To je telovnik, ki vam pomaga doseči več in boljše rezultate vašega treninga in vam hkrati ponuja več načinov za vadbo.

Mogoče vam bo vščeč tudi …

Mogoče vam bo vščeč tudi …