Akcija!

YogaSearcher TUBE BAG – torba za joga blazino – iz bombaža

in stock

Original price was: 12,00€.Current price is: 9,60€.

Cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

YogaSearcher TUBE BAG


Eleganca in Funkcionalnost v Enem z YogaSearcher Tube Bag – Vaša Najboljša Izbira za Torbo za Joga Mat

Pridružite se skupnosti osveščenih jogistov z vrhunsko torbo za joga mat, YogaSearcher Tube Bag. Ta torba je zasnovana, da spremlja vašo jogo prakso z eleganco in funkcionalnostjo, ne glede na to, ali vadite v studiu ali na prostem.

Okolju Prijazni Materiali za Zavestno Življenje Izdelana iz premium, okolju prijaznih materialov, YogaSearcher torba za joga blazino je odraz vaših vrednot in predanosti trajnosti. Odporen material zagotavlja dolgo življenjsko dobo in vaši joga blazini zaščito pred zunanjimi vplivi.

Zasnovana za Enostavno Uporabo Tube Bag ima preprost cilindričen dizajn, ki sprejme večino standardnih joga blazin. Omogoča hitro in preprosto odpiranje in zapiranje, kar pomeni, da lahko prihranite čas pred in po vadbi. Naramni pas zagotavlja udobno nošenje, medtem ko lahka zasnova omogoča, da torba skoraj ne obteži vaše poti do studia ali nazaj.

Stilsko Dovršen in Vsestranski S svojim minimalističnim in elegantnim dizajnom, YogaSearcher Tube Bag izraža stil tako kot praktičnost. Nevtralna barvna shema naredi torbo vsestransko izbiro za garderobo kateregakoli jogija, medtem ko diskreten logotip izraža vašo zavezanost kakovosti in zavednemu življenju.

Specifikacije Produkta:

  • Material: Kvaliteten, vzdržljiv, okolju prijazen material
  • Velikost: Primerna za večino standardnih joga blazin

Investirajte v torbo za joga blazino, ki je tako predana vaši praksi kot ste vi. YogaSearcher Tube Bag ni samo prenašalna torba; je izjava namena za vsakega jogija, ki ceni trajnost, stil in praktičnost. Dodajte jo k svojim joga esencialom danes in se podajte na pot mirne prakse kjerkoli že ste.


Dodatne informacije

Teža 1 kg
Blagovna znamka

YogaSearcher