Akcija!

SKLZ Dual Agility Belt – pripomoček za zrcalni trening

in stock

Original price was: 43,90€.Current price is: 21,95€.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 21,95

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

SKLZ Dual Agility Belt


Izpopolnite svojo agilnost in hitrost z inovativnim pasom SKLZ Dual Agility Belt. Ta izdelek je zasnovan za individualne vaje zrcaljenja, ki se osredotočajo na izboljšanje hitrosti in agilnosti, kar je ključnega pomena za športnike v različnih disciplinah. Pas SKLZ Dual Agility Belt ponuja edinstveno zvočno povratno informacijo (‘sonic pop’), ki uporabnikom omogoča, da slišijo trenutek ločitve, kar povečuje učinkovitost treninga. Univerzalna velikost in prilagoditev omogočata, da se pas prilega skoraj vsem, poleg tega pa je vključena tudi kompaktna torbica za nošenje, kar zagotavlja, da lahko svoj trening izvajate kjerkoli.

Z SKLZ Dual Agility Belt boste svoje treninge dvignili na višjo raven. Ta orodje je idealno za športnike, ki želijo izboljšati svojo sposobnost hitrega spreminjanja smeri in agilnost v realnem času. Zasnovan je tako, da simulira ena-na-ena vaje, kjer je fokus na natančnem sledenju partnerjevih gibov, kar pripomore k izboljšanju reakcijskega časa in koordinacije.


  • Zvočna povratna informacija: Pas oddaja zvok, ko pride do ločitve, kar omogoča takojšnjo povratno informacijo o uspešnosti vaje.
  • Univerzalna velikost in prilagodljivost: Pas se lahko prilagodi, da ustreza različnim velikostim in telesnim oblikam, zagotavlja udobje in učinkovitost pri uporabi.
  • Kompaktna torbica za nošenje: Vključena torbica omogoča enostavno shranjevanje in prenos, tako da lahko vaš trening poteka kjerkoli.

  • Teža: 0.3200 kg
  • Dimenzije: 15.7 cm x 7.0 cm x 16.0 cm (dolžina x širina x višina)

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
Blagovna znamka

SIROKO