Akcija!

YogaSearcher Yoga Mat Alignement – 5mm – blazina za jogo – Navy (modra)

in stock

48,30

Cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

YogaSearcher Yoga Mat Alignement – 5mm


YogaSearcher Yoga Mat Alignement 5mm je idealna izbira za vse, ki iščejo kakovostno in udobno podlago za svojo jogo. Ta joga blazina je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo in odlično podporo telesu med vadbo. Barva v mornarsko modri izvedbi doda estetsko vrednost, ki se ujema z vašim mirnim duhom med jogo.

Glavna značilnost te blazine za jogo je njena zasnova z oznakami za poravnavo, ki vam pomaga ohraniti pravilno držo in poravnavo telesa skozi celotno sejo. To je še posebej koristno za začetnike, ki se še učijo osnov joge, kot tudi za izkušenejše jogije, ki želijo izboljšati svojo tehniko.

Yoga Mat Alignement 5mm je zasnovana tako, da je enostavna za prenašanje in shranjevanje. Z debelino 5 mm je dovolj mehka, da zagotavlja udobje, hkrati pa dovolj trdna, da zagotavlja stabilnost in podporo. Njena proti drsna površina zagotavlja, da ostane na mestu tudi med najbolj intenzivnimi vadbami.

Poleg tega je ta blazina za jogo okolju prijazna, saj je izdelana brez uporabe škodljivih materialov. To pomeni, da lahko vadite jogo na njej brez skrbi za vaše zdravje ali okolje.

Izberite Yoga Mat Alignement 5mm in odkrijte, kako lahko prava blazina za jogo izboljša vašo prakso. Ne glede na to, ali ste novinec ali izkušen jogi, vam bo ta blazina pomagala doseči svoje cilje na poti do boljše telesne in duševne kondicije.


Lastnosti YogaSearcher Yoga Mat Alignement – 5mm

  • Dimenzije: 181 cm x 61 cm x 0,5 cm debeline
  • Teža: 1080 g
  • Izdelano iz 100% reciklabilnega materiala TPE (termoplastični elastomer)
  • Ne vsebuje lateksa, PVC-ja, težkih kovin ali strupenih snovi​.
  • Barva: Navy (modra)

Dodatne informacije

Teža 2 kg
Blagovna znamka

YogaSearcher