MULTISPORT UMETNA TRAVA MYSTIC LIGHT 20mm - primerno za fitnes centre, otroška igrišča in terase - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

MULTISPORT UMETNA TRAVA MYSTIC LIGHT 20mm – primerno za fitnes centre, otroška igrišča in terase

18,90€

Umetna trava Mystic Light 20mm – primerno za fitnes centre, otroška igrišča in terase – otroku na vrtu postavite otroško igrišče ali ustvarite edinstveno teraso! Prednost te mešanice umetne trave je v le 20mm dolgih mehki laskih, ki zaradi svoje gostote dajejo dovolj trdnosti tudi za različne športne aktivnosti (tudi za trening nogometa mlajših selekcij ali uporabo v fitnes centrih).

Ponujeni izdelek je bil izdelan iz lastniške mešanice PP & PE plastike. Ta kombinacija zagotavlja izjemno odpornost na vlago, ekstremne temperature in UV sevanje. Zahvaljujoč temu lahko skozi vse leto uživate v bujni pomladno zeleni barvi!

V primeru Epufloor Mystic Light 20mm pozornost položite tudi na visoko gostoto (16800 šopkov / m2), ki omogoča, da pokrijete katero koli površino (seveda ne pozabite pravilno pripraviti podlage, pa tudi uporabo kremenčevega peska, – opcijsko za zunanjo uporabo če jo ne boste lepili na podlago ). Ta vrsta sintetične trave najbolje deluje na mestih, kot so balkon, domači vrt ali igrišče.

Nedvomna prednost Epufloor Mystic Light je tudi izjemno lahka nega – pozabite lahko na zalivanje, rezanje ali gnojenje.

Izdelek je na voljo v zvitkih širine 2 m in dolžine 5, 10 ali 20m. 

 

OPOZORILO: V opombo pod naročilo zapišite željeno kvadraturo (10, 20 ali 40 m2). Za ostale informacije pokličite na 041 676 094, Žan.

CENA: 18,90 €/m2

TEHNIČNI PODATKI

Višina vlaken: 20 mm
DTEX: 7700
Barva: zelena
Teža vlaken: 598 g / m2
Skupna teža: 1848 g / m2
Vrsta vlakna: PE&PP monofilna ravna / zvita
Število svežnjev: 16800 / m2
Širina zvitka: 2 m
Dolžina zvitka: 5, 10 ali 25m
Spodaj: lateks