TROJNI ROČAJ ZA ELASTIKE SKLZ - TRIPLE HANDLE - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

TROJNI ROČAJ ZA ELASTIKE SKLZ – TRIPLE HANDLE

TROJNI ROČAJ ZA ELASTIKE SKLZ je odlična izbira za vse rekreativne in profesionalne športnike, ki se želijo za kar najboljšo pripravljenost poslužiti vadbe z elastikami.

Ročaj Triple Handle je zasnovan tako, da lahko istočasno uporabljate eno, dve ali tri elastike do skupne obremenitve 136kg. Ergonomsko zasnovana ročka omogoča vrtenje zapestja ob ustrezni legi ter maksimalno udobje vadbe. Trenirajte kjerkoli in kadarkoli z minimalnim naporom ob menjavi elastik, saj patentirani ročaji s sistemom Slide-Lock zagotavljajo varen in preprost trening.

18,90€

TROJNI ROČAJ ZA ELASTIKE SKLZ – TRIPLE HANDLE je odlična izbira za vse rekreativne in profesionalne športnike, ki se želijo za kar najboljšo pripravljenost poslužiti vadbe z elastikami.

TROJNI ROČAJ ZA ELASTIKE je zasnovan tako, da lahko istočasno uporabljate eno, dve ali tri elastike do skupne obremenitve 136kg. Ergonomsko zasnovana ročka omogoča vrtenje zapestja ob ustrezni legi ter maksimalno udobje vadbe. Trenirajte kjerkoli in kadarkoli z minimalnim naporom ob menjavi elastik, saj patentirani ročaji s sistemom Slide-Lock zagotavljajo varen in preprost trening.

trojni ročaj www.sportnaoprema.siLastnosti izdelka:
– patentiran Slide-Lock sistem zagotavlja varno vadbo,
– zaobljene, ergonomsko oblikovane ročke z vrtljivimi ročaji,
– uporabljajte jih v kombinaciji s SKLZ elastikami z različnim uporom od 13 do 136 kg.

OPOMBA: Cena velja za en par!