SPORT LAVIT HOT GEL-PONOVNO NA ZALOGI - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

SPORT LAVIT HOT GEL-PONOVNO NA ZALOGI

12,90€

SPORT LAVIT HOT GEL je edinstven gel, ki se uporablja v športu predvsem v hladnih mesecih, ko se treningi odvijajo še na prostem in se temperatura giblje od 0 do 10 stopinj. Gel se nanaša predvsem na sprednje stegenske, zadnje stegenske in mečne mišice, saj so pri šprintu in teku te najbolj dejavne ter posledično tudi nagnjene k poškodbam. Gel segreje mišice na njihovo delovno temperaturo in s tem izboljša njihovo viskoznost in elastičnost kar je eden ključnih dejavnikov v preventivi pred nastankom mikropoškodb. Gel se lahko uporablja tudi pri regeneraciji mišic in sicer tako, da se ga nanaša na tiste mišice, ki imajo povišan mišični tonus ali so zelo zakrčene. Pri gelu moramo paziti da ne pride na intimne dele, sluznice… takrat je občutek res HOT….

Intenziven ogrevalni gel tako za ambiciozne športnike, kot tudi rekreativce.

Mraz in toplota veljata pri športu kot možnost terapeutskega zdravljenja. Hlajenje se uporablja predvsem pri športnih poškodbah, npr.oteklinah, izdelki ki grejejo, pa konzervirajo toploto mišic in so zato idealni za sproščanje. Toplota pred športno aktivnostjo pomeni manjšo možnost nastanka poškodb. Po športu pa izdelki, ki grejejo učinkujejo regenerirajoče in pomagajo pri bolečinah v mišicah.

Sestavini, kot sta kopriva (Urtica dioica) in vražji krempelj (Harpagophytum procumbens), poskrbita za intenziven grelni učinek in spodbujata prekrvljenost. Kot naravno zdravilo deluje vražji krempelj protivnetno in pomaga proti bolečinam v sklepih. Poleg intenzivnega grelnega učinka, Hot-Gel tudi ščiti in neguje kožo, se hitro vpije in ne pušča mastnih madežev.

SPORT LAVIT Hot Gel se ne sme nanašati na rane ali druge odprte poškodbe. Hot Gel ne sme priti v stik z očmi ali s sluznico, prav tako se ga ne sme zaužiti.

SPORT LAVIT Hot Gel lahko nanašamo pod neokluzivno obvezo, ne sme pa se ga uporabljati pod neprodušno okluzivno obvezo.

Količina: 50ml