TAPEDESIGN NOGAVICE UNIVERZALNA VELIKOST - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

TAPEDESIGN NOGAVICE UNIVERZALNA VELIKOST

39,90€ 29,90€

Izjemna hitrost in oprijem!

Z novimi TapeDesign Anti Slip TD nogavicami boste stopili na stopničko višje v smislu predstavnosti! Takoj, ko jih boste nadeli boste začutili senzacionalno hitrost in oprijem, ki je pred tem še niste poznali!

Funkcionalne TapeDesign Anti Slip TD nogavice so narejene iz elastičnega materiala, ki se odlično prilega obliki vašega stopala in zagotavlja vrhunsko udobje ob nošenju vse do zadnje minute! Posebni gumijasti čepki na zunanji strani nogavic omogočajo idealno stabilnost in odličen oprijem ob treniranju in športnih aktivnostih! Nogavice zagotavljajo vrhunski oprijem in maksimalno okretnost hkrati! Opremi se s skrivnim orožjem, ki ti bo zagotovil prednost v igri še danes!

Poleg grandioznih tehnologij presenečajo TapeDesign Anti Slip TD nogavice tudi s svojim modernim dizajnom! V odličnem TapeDesign izgledu se ponašajo te spektakularne nogavice z dinamičnimi detajli in bodo prava »paša za oči«, kjerkoli se boste pojavili!

Kaj še čakaš? Zagotovi si svoje nove TapeDesign Anti Slip TD nogavice še danes in se opremi za igro polno moči, oprijema in borbenega duha!

__________________________________________________________________________________

Protizdrsne nogavice TapeDesign v zeleni barvi združujejo neverjetno udobje nošenja in maksimalen oprijem v obutvi. Te nogavice so bile testirane in ocenjene kot odlične v različnih športih s strani profesionalnih in rekreativnih športnikov.

Fleksibilen material se odlično prilagaja obliki stopal in zagotavlja najvišje udobje pri nošenju
Gumijasti gumbi na zunanji strani omogočajo odlično stabilnost in najboljši oprijem
Ultimativen oprijem in odlična vzdržljivost materialov ponujajo maksimalno okretnost
Univerzalna velikost: Visoko kakovosten in izredno raztegljiv material se odlično prilagaja obliki stopal ne glede ali je velikost stopala 37 ali 48

PRI NAROČILU V OPOMBO ZAPIŠI ŽELJENO BARVO.

Izbiraš lahko med naslednjimi barvami:

– oranžna,
– neon rumena, rumena,
– neon zelena, zelena,
– pink,
– svetlo modra, temno modra, neon modra,
– črna, siva,
– mint,
– svetlo rdeča, temno rdeča,
– vijola.