KLJUKA ZA DVIGANJE UTEŽI – Weight Lifting Hooks

in stock

19,90

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

KLJUKA ZA DVIGANJE UTEŽI – Weight Lifting Hooks za dodatno podporo prijema.

Mišice rok in podlakti so pogosto najšibkejši člen in so omejevalni dejavnik pri razvoju moči velikih mišičnih skupin. Zato so telovadni trakovi nepogrešljiv del opreme za vadbo, zlasti za vajo “Deadlift” itd. Če potrebujete podporo za oprijem, ti. grip, zaradi predhodne poškodbe, artritisa ali pomanjkanja moči, potem so te kljuke pomoč, ki jo potrebujete. Kljuke vam bodo pomagale pri moči oprijema in preprečevanju poškodb med težkimi dvigi ali intenzivnimi gibi palic, kar vam bo zagotovilo dodatno podporo in varnost.

Če je vaš oprijem najšibkejši člen, vas lahko med številnimi vajami precej omeji. Kljuke za dvigovanje uteži vam bodo omogočile varnejše in daljše treninge, kar bo zmanjšalo utrujenost dlani.

Pomagajo vam lahko tudi pri učinkovitejšem doseganju ciljev, saj vam z uporabo kavlja ni treba skrbeti, da vam palica med vadbo zdrsne iz rok. Kavlji se pritrdijo na zapestja in jih je enostavno prilagoditi ter ustrezajo moškim in ženskam.

Kavlji izboljšajo izvedbo vaj, vam zagotavljajo dodatno podporo med vsakim ponavljanjem, pomagajo vam ohranjati oprijem in tako omogočajo bolj intenzivne in dolgotrajne treninge.

Izdelane so iz izredno debelega, trpežnega visokokakovostnega neoprenskega materiala in so dvojno šivane, prijetne za uporabo zaradi mehke notranje obloge.

Ponudba vsebuje: 1 par kljuk za dviganje uteži – Weight Lifting Hooks

Teža: 0,5kg

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
Blagovna znamka

BlueGym