Akcija!

ROKAVICE ZA LIFTING – PRO GLOVES MEN brez prstov, črne Harbinger®

in stock

19,90

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 19,90

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 41 676 094 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

ROKAVICE ZA LIFTING – PRO GLOVES MEN Harbinger® so rokavice iz pravega usnja namenjene dviganju uteži. Oblazinjene so s prožno odprtocelično peno, ki ohranja svojo strukturo. Rokavice pomagajo odvajati vlago, ovita zaščita palca pa pokriva notranjo stran palca s še eno plastjo usnja za zaščito pred odrgnjenjem in drsenjem. Šivi rokavic za dvigovanje uteži so dvojno šivani in izjemno trpežni. Za rokavice je priporočeno ročno pranje in sušenje samo na zraku.

NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE
Te rokavice lahko perete ročno. Samo spenite jih z blagim milom, (kot je milo za roke ali milo za posodo), nato pa temeljito sperite v hladni vodi. Položite jih na brisačo in potrepljajte, da pride ven čim več vode, ne da bi jih stiskali in ožemali. Pustite, da se posušijo na zraku in nato jih položite ravno ali obesite, da se posušijo. Pazite, da niso na neposredni sončni svetlobi. UV žarki lahko poškodujejo rokavice. Najbolje je, da se rokavice pred uporabo popolnoma posušijo.

Odvaja vlago
Rokavice za dvigovanje uteži PRO GLOVES – Harbinger®, ki odvaja vlago, zagotavljajo stabilen oprijem in udobje med vsakim treningom.
Zračena usnjena rokavica
Zračena rokavica skrbi, da roke ostanejo suhe, tako da je vaš oprijem vedno močan.
POPOLNOMA PRILAGODLJIVE
Rokavice Pro za dvigovanje uteži, zasnovane s popolnoma nastavljivim zapestjem za varno prileganje.

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
Blagovna znamka

Harbinger