VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

MULTI PRESS BARBELL RACK VEČNIVOJSKA PODPORA ZA DVIGOVANJE UTEŽI

159,90€ 129,90€

Screen Shot 2016-04-28 at 12.31.30 PMFitnes rack podpora za vadbo težjih dvigov uteži s palico. Pri tem novem modelu so bili vgrajeni podporniki, ki so običajno uporabljeni bi dražjih modelih in omogočajo veliko lažji način odlaganja uteži. Upoštevan je bil tudi negative naklon. Press rack stojalo je narejeno na Poljskem. Zahvaljujoč stalnim vlaganjem v stroje, ki oblikujejo jeklo, železo ter natančne profile, ki so vedno bolj pomembni v fitnes svetu predvsem na profesionalnem nivoju kjer se dviguje visoko težo in je varnost na prvem mestu. Ta tehnologija je sedaj možna pri opremi, ki se uporablja doma. 

Marbo kot edino podjetje na Poljskem izdeluje fitnes opremo z uporabo najsodobnejših računalniško vodenih strojev, ki zagotavljajo popolno vgradnjo delov in bistveno izboljšujejoestetiko naprav.
Profili 40 x 40 mm in kombinacija posameznih vgradnih elementov zagotavlja popolno stabilnost vadbene opreme.

Pri oblikovanju novega modela je bila osredotočenost na 3 točkah: vsestranskost, trajnosti in privlačen izgled. Oblika podpornikov za utežno palico ima ustrezno razdaljo, ki omogoča enostavno in varno odložitev palice tudi v primeru ko težje izvedete vajo.

Vsi kovinski deli so barvani s tehnologijo prahu, ki zagotavlja odlično kakovost površine. Nova linija ima vse matice in vijake zaščitene s plastičnimi pokrovčki.
Velikost postavljene naprave:
180 x 110 x 109 cm
Teža:
29 kg
Dovoljena teža na napravi:
200 kg

Screen Shot 2016-04-26 at 10.50.18 AM