Excellence 28mm - umetna trava za urejanje okolice 5x2mŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

Epufloor Excellence 28mm – umetna trava za urejanje okolice 5x2m

349,00€

Epufloor Excellence 28mm je odlična izbira za kupce, ki iščejo bolj nizko travo, obenem pa zelo gosto in mehko. Zahvaljujoč uporabi sestavljivih vlaken v različnih odtenkih zelene je trava dejansko neuničljiva ne glede na vremenske razmere. Umetno travo lahko položimo v notranje prostore, kar pa je lahko odličen dodatek k popestritvi prostora.

Malce nižji kupčki trav naredijo površino še vedno izjemno gosto, mehko ter naravno, kar pa je odlična izbira za domači balkon, vrt, otroška igrišča in podobno. Umetna trava Epufloor Excellence 28mm je edinstvena za uporabo na sejemskih prostorih. Ta travnata površina je srednje gosta, zato je lahko odlična dodana vrednost, ki naredi vaš sejemski prostor še bolj edinstven.

Umetna trava je plod mnogih let izkušenj proizvajalca EPUFLOOR, kateri so specialisti na področju umetnih trav. Trava je izdelana v napredni proizvodnji iz najbljših materialov, kar zagotavlja najvišjo kvaliteto produktov in odlične cene.

Umetna trava Epufloor Excellence 28mm je enostavna za vzdrževanje, saj je potrebno le pograbiti liste in smeti iz površine.

Dimenzije: 5x2m rola