RAMP MAT PODLAGA 60 cm x 90cm x 14mm

in stock

14,90

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

RAMP MAT PODLAGA 60 cm x 90 cm, 14 mm je talna podlaga z luknjami in poleg oblazinjenja za stopala zagotavlja tudi nedrsečo površino za delavnice in podobne prostore, kjer so tla spolzka zaradi različnih tekočin, olj itd. Edinstveni poševni robovi zmanjšujejo možnost spotikanja, luknje v ploščah pa omogočajo iztekanje tekočin / olj iz podlage. Podlaga je iz reciklirane gume popolnoma neškodljiva za okolje. Podloga je udobna za hojo, saj dodatno blaži trenje in zagotavlja elastičnost ter boljše ravnotežje stopal.

Širok spekter uporabe: Te podlage so idealne za različne namene, ne glede na to, ali potrebujete zaščitno podlogo za delavnico ali trdno podlogo za garažo. So odlična rešitev kot preproga pred vhodnimi vrati, lahko pa jih uporabimo tudi kot talne obloge za klet, zavetišča za hišne ljubljenčke in podobno.

Mere: 600 × 900 mm
Teža: 3,6 kg
Debelina: 14 mm
Barva: črna
Material: naravna in reciklirana guma
Trdota: 60+ Shore A
Natezna trdnost: 3-3,5 MPa
Temperaturna obstojnost: -20 do 140 ° C

Površina: osmerokotne luknje z vzorcem proti zdrsu
Področje uporabe: predpražnik, preproga za delavnico itd.
Enostavno polaganje
Vzdrževanje: Sesanje in izpiranje z mlačno vodo.
UV odpornost

Guma se je izkazala za najboljšo rešitev, kjer tla lahko prenesejo velike obremenitve: v telovadnicah, delavnicah, proizvodnih halah in podobno. Podlage debeline 5-7 mm so optimalna rešitev za fitnes dvorane s klopmi, prostimi utežmi in napravami, medtem ko so gumijaste talne podlage debeline 10-15-25 mm namenjene izdelavi ploščadi za dvigovanje uteži ter prostorom za Crossfit, Powerlifting in funkcionalne treninge.

Tukaj si lahko ogledate in naročite vse modele talne podlage, ki so na voljo.

Naše izjemno kompaktne in maksimalno robustne gumijaste talne podlage niso občutljive na vlago in vodo, so odporne proti gnitju, izolirane pred zvoki udarcev in jih je enostavno namestiti na gladko in čisto površino, z lepljenjem ali brez njega.

Ustrezna debelina podlage:
-kardio opremo, vrteča se kolesa, fizioterapijo, jogo itd. – od 5 mm
-strelišče itd. – od 7 mm
-trening z utežmi, aerobika, dostavna vozila, prevozniki za živali, delavnice itd. – od 10 mm
-Olimpijsko dvigovanje uteži, trening z bumper utežmi – od 15 mm

Splošna navodila za namestitev in čiščenje
-Podlaga ne zahteva posebne priprave, vendar je zaželeno, da je ravna, čvrsta, suha in čista. Razpoke in krivine v tleh je treba zapolniti in poravnati.
-Pri polaganju talne podlage v zvitku priporočamo, da zvitke pred polaganjem in rezanjem pustite nekaj ur pri sobni temperaturi, da se površina ne aklimatizira in ne upogne. Talno ogrevanje je treba izklopiti 24 ur pred nanosom gumijastih talnih oblog in ga ponovno vklopiti šele, ko se lepilo posuši (če ste ga uporabljali).
-Priporočljivo je, da talne podlage postavite v zvitku v eno smer, nasproti zunanje svetlobe, vedno iz iste stene. Spoji morajo biti na isti višini in jih ni treba pokrivati, saj so zaradi teksture skoraj nevidni.
-Ko gre za kvadratne talne podlage (puzzle), je pomembno, da ste pri nameščanju pozorni na teksturo, da se izognete učinku šahovnice in na medsebojno povezavo samih puzzl.
-Puzzle talne podlage so bolj primerne za vgradnjo brez lepila, zato jih je priporočljivo uporabiti, če jih nameravate premakniti ali zamenjati.
-Talne podlage lahko enostavno režete z nožem za preproge itd.

Čiščenje
Da bi se izognili prekomerni umazaniji, priporočamo preproge za noge ob vhodu v prostor, kjer se nahajajo talne obloge. Talnih podlag ne izpostavljajte oljem, kislinam ali bencinu.
Večinoma pometanje in sesanje zadostuje, talne obloge pa lahko obrišete tudi z mokro krpo. Po potrebi jih lahko očistite z blagimi detergenti ali milom, raztopljenim v vodi. Po čiščenju jih je treba sprati s čisto vodo.
Madeže je treba odstraniti čim prej, saj lahko nekatere snovi poškodujejo podlage in ostanejo vidne na površini, odstraniti pa jih je zelo težko ali skoraj nemogoče. V takih primerih lahko madeže očistite s gobicami ali podobno profesionalno čistilno opremo.

Dodatne informacije

Teža 4 kg
Blagovna znamka

Fitmat