Desmotec D.SPORT

in stock

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Desmotec D.SPORT – desmotec naprave so opremljene s programsko opremo D.Soft za sledenje in shranjevanje rezultatov in podatkov vsakega treninga. D.SPORT spada med linijo naprav, ki so posebej primerne za športnike. Desmotec je naprava za ekscentrično vadbo, ki vsebuje nastavljivo obremenitev vztrajnika (“kolesa”) ter specifične dodatke za določene vadbe glede na šport. Trenerju in športniku omogoča številne izvedbe vaj in teste ter nudi takojšnji feedback. D.SPORT je Desmotecova naprava, ustvarjena za športnike, ob njenu uporabi pa zelo uživajo tudi trenerji. Zaradi lahke in kompaktne zasnove sledi profesionalcem povsod, kar jim omogoča trening v omejenih prostorih, na poligonu, v telovadnici in celo doma. Naprave so opremljene s posebnimi  dodatki za športnike, ki jim pomagajo, da povečajo svoje zmogljivosti.

Desmotec so inovativne naprave, primerne za vse vrste športa. Trening z napravami Desmotec omogoča športnikom in trenerjem, da se osredotočijo na krepitev mišic, tonifikacijo, preprečevanje poškodb, pa tudi na funkcionalne treninge za izboljšanje moči, hitrosti, časovnega razporejanja določenega giba ali tehnične izvedbe. Desmotec naprave  so opremljene s programsko opremo D.Soft za sledenje in shranjevanje rezultatov in podatkov vsakega treninga.

Profesionalne ekipe se čedalje bolj zavedajo pomena ekscentričnega treninga kot preventive pred poškodbami športnikov ter doseganje najboljših rezultatov. Z Desmotec-om dosežemo:

– doseganje najboljših rezultatov

– preventiva pred poškodbami

– testiranje limitov

Naprave Desmotec so z različnimi dosegi, kompaktno zasnovo in prilagodljivostjo primerne za vadbe v zaprtih prostorih in na prostem, še posebej pa so primerne za potrebe ekip. Njihove funkcije testiranja in sledenja omogočajo napredno prilagajanje treningov na podlagi zahtev vsakega športnika.

Glavne prednosti treninga z Desmotec sistemom: visoka učinkovitost, nevromišična aktivacija, kombinacija moči in hitrosti, zavedanje telesa – drže, prihranek prostora in časa, prenostnost, enostavnost uporabe, spremljanje dosežka na ekranu, podatkovna baza vaj in testov, sistem za upravljanje podatkov. Narejeno v Italiji.

ZAKAJ JE DESMOTEC NAJBOLJŠI:

✔️podprt je z znanstvenimi raziskavami iz različnih delov sveta

✔️ima integrirani software, razvit s strani mednarodnih strokovnjakov in desmotecovih inženirjev

✔️okrepljene vrvi- garancija za maksimalno moč in vzdržljivost,saj so 5x močnejše od konkurenčnih
✔️narejen v Italiji (tudi vsi sestavni deli so iz njihove okolice),
✔️Desmotec akademija skrbi za izobraževanje (tudi mi ga bomo pripravii)
✔️nudijo popolno podporo strankam
✔️CE in Medical certifikat

Desmotec naprave so bile zasnovane z namenom doseganja boljših in trajnih rezultatov uporabnika pa tudi z namenom kontrolirane intenzitete treninga in optimizacije gibanja, s čimer dosežemo:

-preventivo pred poškodbami in mišičnimi natrganinami
-razvoj specifične in repetitivne moči
-krepitev tetiv in mišičnih ovojnic
-rehabilitacijo
-krepitev mišic
-hitrejši in varnejši trening
-odpravljanje mišičnih neravnovesij
-preventivo pred mišičnimi natrganinami

D.SPORT
Lahka in prenosna naprava, vendar še vedno zelo kompaktna, je popoln pripomoček za športnike in osebne trenerje, ki želijo na treningih uporabljati naprave Desmotec. Oprema ustreza visokim standardom profesionalnih in amaterskih športnikov, zahvaljujoč programski opremi D.Soft in tabličnemu računalniku, ki omogočata sledenje, snemanje in shranjevanje treningov v oblaku.

Tehnične lastnosti D.SPORT
DIMENZIJE NAPRAVE: min 0,95 x 0,70 x 0,30 m max 1,40 x 1,10 x 0,30 m
TEŽA IN DIMENZIJE NAPRAVE V ŠKATLI  0,57 x 1,08 x 1,48 m (85 kg)
TEŽA NAPRAVE: 25 kg
razpon delovne moči:  0-4000 Watt

Pri napravi D.SPORT so vključeni:
– set diskov: 2 mala, 1 srednje velik, 2 velika 2 Pro
– pas za celo telo
– komplet nadomestnih vrvi z distančno predlogo

Dodatne informacije

Teža 25 kg
Blagovna znamka

Desmotec