PWR Body Mate – elipsa za raztezanje, stabilizacijo in krepitev mišic

in stock

299,90

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 14,20 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
24 x 14,20 €
Odplačati želim čim prej
3 x 105,63 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 105,63 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 41 676 094 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

PWR Body Mate


PWR Body Mate – elipsa za raztezanje, stabilizacijo in krepitev mišic je ergonomski vadbeni pripomoček. Primeren je za vadbo doma, v službi, oddelkih fizioterapije, vadbenih centrih, v športnih klubih in  telovadnicah. Elemen elipse je narejen točno po maksimalni krivulji upogiba hrbtenice, ki še zagotavlja varno raztezanje.

Ko želite raztegniti hrbtenico se preprosto hrbtno uležete na elipso, se popolnoma sprostite in roke iztegnite nazaj. Pustite, da blazina naredi svoje nalogo in izboljša vašo prekrvavitev ter razbremeni nepotrebno napetost v predelu ramen, hrbta, križa ter posledično tudi nog. Pomembno je, da je vaše dihanje zvezno in neprekinjeno. Priporočamo, da po minuti iztegnete tudi noge.

PWR Body Mate elipsa omogoča razteg stranskih mišic, ki jih navadno težje raztegnemo. V spodnjem položaju izvajate premik roke smeri navpično – vodoravno. Z iztegom roke v vodoraven položaj preko glave, dosežete, da se mišice ki so preko dneva zakrčene zaradi sedenja, popolnoma raztegnejo. Nato zamenjate položaj in izvedite 10 ponovitev še na drugi strani z drugo roko.

Material je nedrsljiv, zelo odporen na vodo in različna trenja. PWR Body Mate elipsa za raztezanje, stabilizacijo in krepitev mišic je narejena iz kvalitetnih in koži prijaznih materialov, zelo odporne tkanine, ki dolga leta ohrani teksturo. Elipsa je nadvse dober pripomoček za rehabilitacijske vaje po poškodbi. Lahko jo uporabljate tudi za trening hrbtnih in trebušnih mišic (tudi stranskih).

Elipsa se lahko uporablja tudi kot stol za rehabilitacijo, druženje ali kot pohištveni element.

Ko je blazina v neravnotežnem položaju, je primerna za krepitev manjših mišičnih skupin, t.i stabilizatorjev trupa.


Na elipsi lahko učinkovito raztegnete mišice zadnje lože, obenem pa se v tem položaju raztegnejo tudi mišice trupa in ramenskega obroča.

Z kančkom domišljije lahko z različnimi nakloni elipse ustvarjate položaje, v katerih občutite, da se vaše mišice in vezivna tkiva kar najbolj raztegujejo, posledično prekrvavijo in sprostijo.

Za tiste, ki želijo bolj zahtevno vadbo, pa elipsa omogoča ravno prav neravnotežja za izvajanje krepilnih vaj nog in trupa.

V primeru, da želite aktivirati in okrepiti trebušne mišice je spodnji položaj z nogami na tleh več kot odličen. Potrebni so zgolj manjši premiki trupa navpično navzgor, da se aktivirajo trebušne mišice.

Trebušne mišice lahko aktiviramo z vajo, ki jo prikazuje spodnja slika.

Dimenzija elipse:

  • Dolžina: 80cm
  • Širina: 40cm
  • Višina: 60cm

Dodatne informacije

Teža 5 kg
Blagovna znamka

PWR