Akcija!

PWR Flexor Mini – nedrseča klančina za raztezanje mečnih mišic – višina 15 cm – kot klančine 20,5 stopinj

in stock

Original price was: 59,90€.Current price is: 47,92€.

Cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

PWR Flexor Mini

PWR Flexor Mini nedrseča klančina za raztezanje mečnih mišic in ahilove tetive je revolucionarni izdelek, ki krepi mečne mišice in hkrati pomaga izboljšati njihovo gibljivost in obseg gibanja. Ta blok v obliki klančine je izdelan iz visokokakovostne pene, prekrit z nedrsečo PVC prevleko, ki zagotavlja, da med vadbo in raztezanjem ostane na mestu.

Blok, ki meri 50 cm v širino, 40 cm v dolžino in 15 cm v višino na višji strani ter ima kot klančine 20,5 stopinj, je odlično orodje za vadbo mečnih mišic. Edinstvena oblika in velikost omogočata udobno in učinkovito raztezanje, kar pripomore k izboljšanju gibljivosti in zmanjšanju mišične napetosti.

S kotom klančine 20,5 stopinj je primeren za vse vrste uporabe, predvsem za krepitev mečnih mišic z dvigom meč.

Zakaj je raztezanje mečnih mišic s PWR Flexorjem Mini tako pomembno?

Mečne mišice so odgovorne za številne vsakodnevne aktivnosti, kot so hoja, tek in skakanje. Ko te mišice postanejo napete ali omejene, to lahko povzroči nelagodje, bolečine in celo poškodbe.

Raztezanje koristi tudi za lajšanje bolečin in togosti v ahilovi tetivi. PWR Flexor Mini zagotavlja nežno in učinkovito raztezanje ahilove tetive, kar lahko prepreči poškodbe in izboljša zmogljivost.

Z PWR Flexor Mini bloka za raztezanje mečnih mišic lahko preprečite te težave in ohranite optimalno delovanje mišic.

Kako uporabljati PWR Flexor Mini blok za raztezanje mečnih mišic?

Najprej se udobno namestite, bodisi stoje ali sede. Blok položite pod meča in stopite nanj z obema ali eno nogo. Nedrseča prevleka bo poskrbela, da bo blok ostal na mestu. Počasi se nagnite naprej in rahlo pritiskajte na blok. Vztrajajte 15-30 sekund in izvedite 3-5 ponovitev. To bo pomagalo sprostiti in raztegniti mečne mišice, kar bo izboljšalo gibljivost in zmanjšalo napetost.

PWR Flexor lahko uporabljate tudi kot pripomoček za krepitev mečnih mišic. Natančneje, za dvige z mečnimi mišicami. Ti dvigi so odlična vaja za krepitev in oblikovanje meč. PWR Flexor Mini za dvige z mečnimi mišicami uporabljamo na naslednji način.

Z eno ali obema nogama stopimo na blok, tako da so pete vzporedno s klančino. Za boljše ravnotežje se držimo stabilnega predmeta. Počasi se dvignemo na prste na nogah, zadržimo trenutek in se spustimo nazaj. Izvedemo 3 serije po 15-20 ponovitev.

PWR Flexor Mini lahko uporabite tudi za raztezanje in vadbo drugih mišičnih skupin. Zaradi edinstvene oblike in velikosti je vsestransko uporaben in izredno prilagodljiv.

Enostaven za čiščenje

Poleg učinkovitosti je PWR Flexor Mini blok za raztezanje in vadbo meč enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Preprosto ga obrišite z vlažno krpo in pustite, da se posuši na zraku. Tako bo blok ostal higieničen in pripravljen na naslednjo uporabo.

Primeren za povsod in vsakogar

Ne dovolite, da bi vas zategnjene mečne mišice še naprej ovirale. Preizkusite blok za raztezanje meč in naredite prvi korak k boljši gibljivosti in delovanju mišic. Ne glede na to, ali ste športnik, plesalec ali preprosto nekdo, ki želi ohraniti optimalno zdravje mišic, je PWR Flexor Mini kot nalašč za vas. Začnite se raztezati za boljše zdravje in dobro počutje!


  • Kot klančine: 20,50
  • Dimenzije (Š x V x D):  50 cm x 40 cm x 15 cm višina
  • Polnilo EPE penjeni polietilen: gostota 700 g/m2, natezna trdnost 3000 N/5 cm, trdnost proti trganju 250 N, adhezija 100 N/5 cm
  • Preobleka: nedrseča armirana, gumirana tkanina Sattler jump

Dodatne informacije

Teža 2 kg
Blagovna znamka

PWR