Booty Builder V Squat – fitnes naprava za hack squat

in stock

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Booty Builder V Squat

Naprava Booty Builder V Squat je zasnovana za ciljano aktivacijo kvadricepsa, gluteusov in hamstringov, kar omogoča boljši razvoj mišic in povečanje moči. Omogoča nizko-udarno vadbo, ki zmanjšuje stres na kolenih, kolkih in spodnjem delu hrbta, hkrati pa zagotavlja stabilnost in nadzor pri izvajanju vaj. Naprava je vsestranska, saj omogoča izvedbo različnih vrst počepov, in vključuje varnostne funkcije za preprečevanje poškodb. S kompaktnimi dimenzijami in robustno konstrukcijo je idealna za posameznike vseh stopenj vadbe, ki si želijo varne in učinkovite vadbe za spodnji del telesa​.Ciljana aktivacija mišic

Naprava V Squat omogoča bolj ciljano aktivacijo kvadricepsa, gluteusov in hamstringov, kar lahko privede do boljšega razvoja mišic in pridobivanja moči. V počepi so precej nizkega vpliva in omogočajo dvigalcem, da na svoja kolena in kolke postavijo manj stresa, s čimer zmanjšajo tveganje za kronične preobremenitvene poškodbe in razvoj simptomov nelagodja.

Zmanjšan stres na spodnjem delu hrbta

V primerjavi s tradicionalnimi počepi z utežjo lahko naprava V Squat pomaga zmanjšati stres na spodnjem delu hrbta. To je lahko koristno za posameznike, ki imajo težave s spodnjim delom hrbta ali se opomorejo po poškodbi.

Povečana stabilnost in nadzor

Naprava V Squat omogoča bolj nadzorovano in stabilno gibanje, kar je lahko koristno za posameznike, ki so novi v treningu moči ali morajo delati na svoji formi.

Vsestranskost

Naprava V Squat se lahko uporablja za različne vaje, vključno s tradicionalnimi V počepi, obratnimi V počepi in enonožnimi različicami, kar omogoča širši razpon možnosti treninga.

Varnost

Naša naprava Booty Builder V Squat ima varnostne funkcije, kot so zaklepanje in varnostna ustavitev, ki lahko pomagajo preprečiti poškodbe in zagotoviti večji občutek varnosti med treningom.

Dimenzije naprave: Dolžina: 1990 mm, Širina: 1625 mm, Višina: 1271 mm

Neto teža: 235 kg

Dimenzije za dostavo: 1 paleta = 120 x 80 x 200 cm

Teža za dostavo: 300 kg

Stopnja upora: 30 kg (brez uteži)​​


Dodatne informacije

Teža 100 kg
Blagovna znamka

Booty Builder