Akcija!

Gumirana plošča 50 x 50 x 3 Max trdnost

in stock

14,90

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 41 676 094 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

 Opis:

Če iščete visokokakovostno talno podlogo, ki bo izboljšala vaš fitnes studio ali notranji športni objekt, je naša premium gumena talna podloga odlična izbiira. Z dimenzijami 50 cm x 50 cm in debelino 3 cm je ta podloga popolna izbira za vaš prostor.

Izdelana iz vrhunske gume, ta talna podloga ponuja vrhunsko vzdržljivost in odpornost, zaradi česar je idealna za območja s visoko stopnjo uporabe. Njena protizdrsna površina zagotavlja dodatno varnost in zagotavlja varno oporo za športnike in ljubitelje fitnesa.

Ta gumijasta talna podloga je zasnovana tako, da zdrži najtežje treninge, zmanjšuje hrup in ščiti tla. Njena enostavna površina za čiščenje zagotavlja brezhibno vzdrževanje, kar vam prihrani čas in trud.

Plošče se med seboj spajajo s priloženimi zatiči.

Ne zadovoljite se s podstandardnimi rešitvami talnih oblog – izberite našo premium gumijasto talno podlogo in doživite vrhunsko vzdržljivost, varnost in zmogljivost za vaš fitnes studio ali notranji športni objekt. Njen eleganten in sodoben dizajn doda dotik eleganci vašemu prostoru, medtem ko njena kompaktna velikost omogoča enostavno namestitev in prilagajanje vašim potrebam.

Dodatne informacije

Teža 6,5 kg