BlazePod Trainer Kit – pripomoček za povečanje fizičnih in kognitivnih sposobnosti

in stock

469,00

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 12,49 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 12,49 €
Odplačati želim čim prej
3 x 169,80 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 169,80 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

BlazePod Trainer KitBlazePod Trainer Kit je razvit za povečanje fizičnih in kognitivnih sposobnosti uporabnikov v različnih področjih, kar olajša izboljšanje motivacije in uresničevanje polnega potenciala posameznika. Glavni problem, ki ga izdelek rešuje, je potreba po učinkoviti in prilagodljivi opremi za trening, ki bi uporabnikom omogočila izboljšanje reakcijskega časa in agilnosti na zabaven in inovativen način.

BlazePod omogoča, da se vsak trening spremeni v dinamično in zabavno izkušnjo z uporabo majhnih, svetlobno aktiviranih naprav, ki jih je mogoče enostavno upravljati. To poveča angažiranost in motivacijo za redno vadbo. Z dodatkom mobilne aplikacije BlazePod imajo uporabniki dostop do različnih aktivnosti in testov, ki jih lahko izvajajo samostojno ali pod nadzorom trenerjev.

Pomembna lastnost sistema BlazePod je njegova vsestranskost. Namenjen je tako vrhunskim športnikom kot tudi ljudem v fazi okrevanja ali otrokom, kar omogoča široko uporabo. Različne nastavitve in prilagoditve v aplikaciji omogočajo individualno prilagoditev vadbenega procesa, kar še dodatno poveča njegovo funkcionalnost in učinkovitost.


Ključne lastnosti BlazePod Trainer Kit

  • Sodobna tehnologija: Vključuje šest svetlečih podov, ki jih je mogoče aktivirati z dotikom za interaktivno vadbeno izkušnjo.
  • Prilagodljivost: Podi in podstavki omogočajo stabilizacijo na katerikoli površini, kar zagotavlja varnost in učinkovitost vadbe.
  • Enostavna prenosljivost: Komplet vključuje trdi etui in lahko polnilno bazo, kar olajša shranjevanje in transport.

Tehnični podatki BlazePod Trainer Kit

  • Vsebina paketa: 6 podov, trdi etui, polnilna baza
  • Barve: Možnost izbire med različnimi barvami
  • Povezljivost: Integracija s pro aplikacijo za napredne funkcionalnosti

PRO Članstvo

BlazePod App Pro članstvo ponuja dodatne funkcionalnosti za maksimalno izkoriščanje BlazePod sistema. Za mesečno naročnino uporabniki dobijo napredne analitike, personalizirane aktivnosti in možnost treniranja več udeležencev hkrati, kar je idealno za trenerje, terapevte in profesionalne športnike.


Pridružite se revoluciji v treningu z BlazePod Trainer Kit! Ne zamudite priložnosti, da izboljšate svoje sposobnosti na inovativen način. Naročite zdaj!


BlazePod Starter Kit - pripomoček za povečanje fizičnih in kognitivnih sposobnosti

Dodatne informacije

Teža 5 kg
Blagovna znamka

BlazePod