Akcija!

Pripomoček za vzgibe Harbinger Multi Gym Pro

in stock

36,72

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 41 676 094 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Pripomoček za vzgibe Harbinger Multi Gym Pro

Opis:

Prenosen in vsestranski, Harbinger® Multi-Gym Pro ima 4 položaje oprijema za izvajanje navadnih, tesnih, širokih in kladivastih vlečenj in se lahko uporablja za trebušnjake, sklece in padce. Multi-Gym Pro z oblazinjenimi ročaji in nosilnostjo 300 lb cilja na mišice rok, prsnega koša, jedra in hrbta z vadbo, ki zagotavlja največjo angažiranost mišic.

Patentiran ščitnik vratnega okvirja Harbinger® Multi-Gym Pro in dvosmerno nastavljiva zasnova vam omogočata izvajanje vlečenj z različnimi prijemi doma v skoraj vseh vratnih okvirih. Funkcionalnost je ključnega pomena pri tem orodju, saj ga lahko uporabljate na tleh za trebušnjake, sklece in padce. Njegovi oblazinjeni ročaji zagotavljajo udobje v različnih položajih rok in prijemih.

Poglavitne značilnosti:

Patentirana zaščita okvirja vrat in dvosmerno nastavljiva oblika; ustreza vratnim okvirjem širine do 84 cm in globine do 15 cm.
Ročaji s širokim oprijemom za 4 možnosti oprijema za izvajanje navadnih, širokih, tesnih in udarnih prijemov; oblazinjeni ročaji zagotavljajo udobje pri trebušnjakih, sklecah in padcih
Nosilnost 136 kg omogoča uporabo z utežnim jopičem
Dimenzije v sestavljenem stanju: 38 cm x 96,5 cm x 35,5 cm; teža: 2,8 kg

 

Dodatne informacije

Teža 10 kg
Blagovna znamka

Harbinger