ABS PROFORM KLOP - za krepitev trebušnih mišic - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

ABS PROFORM KLOP – za krepitev trebušnih mišic

33,90€

ABS PROFORM KLOP – za krepitev trebušnih mišic je ameriška hit klop, številka 1 za krepitev trebušnih mišic.

Na vaš naslov prejmete že sestavljeno klop za krepitev trebušnih mišic – vi samo pričnete s treningom!
Poleg klopi prejmete tudi DVD s prikazom vseh možnih vaj!

Vse to za samo 33,90 €!

Na ABS Proform klopi boste udobno in ergonomsko trenirali v popolnoma anatomskem položaju. Tako boste lahko popolnoma osredotočili na pravilno izvajanje vsake vaje. Z izredno prilagodljivim naslonom boste vaši hrbtenici nudili popolno podporo, istočasno pa boste lahko maksimalno izolirali trebušne mišice in jih popolnoma obremenili. Neverjetno elastičen in prožen naslon (razen pregibov, ki so namenjeni treningu sprednjih trebušnjakov “rectusov”) omogoča kvalitetno in sigurno vadbo z rotacijo trupa za krepitev stranskih trebušnjakov.

Poleg klopi prejmete tudi DVD z video prikazom vaj 

Veliko ljudi trpi zaradi bolečin v spodnjem križnem delu hrbtenice. Znanost je dokazala, da je najpogostejši vzrok v slabotnih mišicah trupa. Zaradi oslabitve trebušnih mišic, hrbtenica izgublja podporo in prihaja do zvijanja in deformacije v lumbalnem delu, izgube ravnotežja mišične aktivnosti in neizogibnih bolečin.

fitnes klop za trebušne mišice www.sportnaoprema.siMoramo priznati, da čarobna palčka ne obstaja. Vse kar se nudi proti bolečinam v hrbtenici (razni pasovi, plastični oporniki) so le zamena za vaše mišice. Logično je, da zato vaše mišice ne opravljajo funkcije in zato še bolj slabijo, vaše bolečine pa s časom postajajo le še večje. Zapostavljene mišice je potrebno ojačati, in jih postopno in sigurno pripeljati v funkcijo. To je mogoče le s pravilno vadbo. Če ste se na ta način odločili vrniti v življenjsko formo, vam bo ABS klop vsakodnevno zelo pomagala. Trebušne ploščice, ki vam jih bodo vsi zavidali, se bodo pojavile kot posledica vašega vztrajnega vsakodnevnega treninga in na povsem preprost način ob redni prehrani.

Na ABS klopi lahko naredite zelo dober trening za roke in zgornji del telesa.  To vam da možnost, da izvajate neomejen obseg vaj potiska, raztezanja in iztezanja.

ABS klop je pravi izbor za športnike in rekreativce, za vse ki želite imeti lepo oblikovane trebušne mišice in trup. Z redno uporabo te klopi, vam garantiramo da boste izboljšali tonus vse mišičnih skupin in odpravili bolečine v križnem in vratnem delu hrbtenice.

Dimenzije odprte klopi – 60 x 140 x 115
Dimenzije zaprte klopi – 100 x 28 x 20
Teža klopi – 15 kg
Maksimalna teža uporabnika – 115 Kg