VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

Tekalna steza NordicTrack C 990

1.999,90€ 1.589,90€

Nova tekalna steza NordicTrack C 990 vas bo navdušila s svojo zmogljivostjo, 7-palčnim na dotik občutljivim zaslonom, več kot 32 različnih vadbenih programov, 152 x 51 cm dolgo tekalno površino ter 3,0 kW motorjem. Motor odlikuje izjemna moč in vzdržljivost. V kombinaciji z zmogljivim motorjem vam omogoča varno doseganje hitrost v razponu od 0–22 km/h ter ponuja tudi 12% naklon.

Tekalna steza ima nastavljivo FlexSelect blaženje. Blažilci ponujajo dve stopnji blaženja. Ena polovica blaženja poskrbi, da med tekom ne bodo trpeli sklepi in kolena. Druga polovica blaženja pa ponuja trdno in stabilno površino, ki daje občutek teka po cesti.

ntl19815_gallery5_xxl

Tekalna steza NordicTrack C 990 je združljiva z IFIT programom, s pomočjo katerega si lahko razširite vadbene programe in spremljate vašo statistiko.Vadbeni računalnik ima že pred naloženo iFit programsko opremo, katera nam ponuja še več raznolikih prog, treningov za še bolj intenzivne treninge doma. Steza nam ponuja tudi, da se s pomočjo aplikacije povežete na Google Maps in lahko tečete, kjer koli po svetu želite in steza vam bo sama spreminjala naklon. Vseeno je ali si želite vzpone Kilimandžara ali želite samo teči skozi mesto Rima steza vas bo popeljala na kateri konec želite. Vso statistiko, opcije programov ali samo brskanje po internetu lahko spremljate na velikem 10″ zaslonu. 

Kompatibilnost z iPod in ostalimi mp3 predvajalniki: na tekalno stezo lahko priključite vaš iPod ali drug mp3 predvajalnik, tako lahko med vadbo uživate v vaši priljubljeni in motivacijski glasbi

Za večje udobje med tekom bodo poskrbeli integrirani ventilatorji. Steza ima tudi nastavljivo držalo za tablico. Steza je zložljiva, tako da ko boste prenehali trenirati vam ne bo zavzemala prostora.

Blagovna znamka NordicTrack je last podjetja ICON Health & Fitnes s sedežem v Ameriki. Podjetje ICON velja za enega največjega proizvajalca fitnes naprav in opreme za fitnes na svetu. Z več kot 2000 zaposlenimi ljudmi po svetu in s 30 leti poslovanja predstavljajo vrh v fitnesu.

STROŠEK DOSTAVE ZNAŠA 20 EUR

Video predstavitev: 

Šifra artiklaNETL14716
ProizvajalecIcon – NordicTrack
Garancija2 leti
MaterialKovina, Plastika
Barvna kombinacijačrno-siva
Zaslon7-palčni zaslon na dotik
Prikaz računalnikamerjenje časa, razdalje , hitrosti, poraba energije
Merjenje srčnega utriparočni senzor, Bluetooth prsni pas
Združljivo s POLARJEMNe
Skupno število vadbenih programov32
Nagib stezeDa
Izbira naklonaDa
Izbira hitrostiDa
Zaščita tipkovnice pred znojemDa
Minimalna in maksimalna hitrost (v km/h)0 – 22 km/h
Nastavitev stopnje naklona0% – +12%, z motorjem
Električno napajanjeomrežni priključek 230V
Maksimalna trajna moč elektromotorja (kW/HP)3.0
Varnostni ključekDa
Blažilni sistemDa
Kolesasistem Easy Roller
Mere tekalne površine152×51 cm
ZabavaiFitt app, iPod kompatibilna
Dimenzije zloženega izdelka (dxšxv v cm)Ne
Nosilnost naprave125 kg
Dimenzije izdelka (d/š/v)216 x 77 x 35 cm