SET SLIDEZ COURT + PRO BANDS LIGHT - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

SET SLIDEZ COURT + PRO BANDS LIGHT

64,90€ 40,90€

elastika za vadbo lahka www.sportnaoprema.siPro Bands so trakovi, ki vam prinašajo vse prednosti upora – povečana moč, fleksibilnost in vzdržljivost – v malih dimenzijah. Uporabite jih za ogrevanje mišic, moč in fleksibilnostni trening, v pomoč pa so lahko tudi kot asistent pri dvigovanju trupa. Na voljo več trdot elastik, ta je najlažja.

Pro bands elastika LIGHT je primerna za raztezanje in rehabilitacijske vaje.

jan pro bands

LASTNOSTI:
>> Trak z dokazanim rezultatom za oblikovanjem zgornjega dela telesa
>> Uporabite upor za razvoj pospeševanja in povečanje hitrosti
>> Popoln pripomoček pri dvigovanju telesa in dipsih
>> Narejen da prenese najbolj intenzivne treninge

DIMENZIJA: 101,6 cm x 1,27cm BARVA: rumena JAKOST: Light 1/4 (10 – 15kg)

Trening z elastikami www.sportnaoprema.si

Court Slidez so nova in mehkejša različica SKLZ drsnikov, ki jih lahko varno uporabljate na parketu, laminatu, keramiki in drugih gladkih površinah ter ob tem ne poškodujete tal. Edina stvar, ki bo vidna na podu bodo kapljice vašega znoja. Aktivirajte vaše jedro z zelo učinkovito vadbo s Court Slidez.

Slidez Court so zelo primerni v fazi raztezanja in mobilnosti, saj lahko izvajate veliko število vaj brez nevarnosti poškodbe, saj je edina sila le teža vašega telesa. Mnogi terapevti in trenerji po vsem svetu jih priporočajo za izvajanje rehabilitacijskih vaj ali kot pripomoček za treninge aktivacije telesa pred vadbo, tekmo, ipd.

Poleg uporabe doma, so Court Slidez primerni za različne Yoga studie, Pilates centre, Terapevtske centre kot seveda za individualno delo osebnih trenerjev.