OLIMPIJSKI SET GUMIRANIH UTEŽI 80 kg z PALICO + DARILO - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

OLIMPIJSKI SET GUMIRANIH UTEŽI 80 kg z PALICO + DARILO

Ni na zalogi

Ta olimpijski set uteži vam nudi najboljšo kombinacijo kvalitete in cene. Je vse, kar potrebujete za celovito vadbo z utežmi in razvoj mišične moči v svojem domu ali domači telovadnici. Namenjen je tudi profesionalni rabi v športnih in fitnes klubih. V kompletu je 8 kosov olimpijskih plošč skupne teže 60 kg, Olimpijska palica teže 20 kg, varnostni sponki ter darilo.

3490008-3490012_disk_olimpijskiOLIMPIJSKA PALICA standardnih dimenzij (220 cm / 20 kg), je izdelana iz kromiranega jekla za dodatno zaščito pred obrabo in rjavenjem.

Olimpijski palici kompatibilne GUMIRANE OLIMPIJSKE PLOŠČE so obložene s črno gumo, ki preprečuje drsenje ter ščiti tako uteži kot tudi prostor v katerem trenirate (npr. ob padcu uteži na tla). Imajo anatomsko oblikovane ročke za lahko rokovanje – 3-grip-dizajn – in vgrajen kovinski prstan ki omogoča neovirano drsenje po vsaki olimpijski palici in preprečuje poškodbe palice in plošč.

Kompletu so dodane VARNOSTNE SPONKE, ki zagotavljajo varen in brezskrben trening, saj fiksirajo uteži na palici, da te ne drsijo po njej.

Poleg tega vam v kompletu podarjamo ROKAVICE za fitnes iz neoprena. Rokavice so namenjene zaščiti rok pri dvigovanju uteži.

KOMPLET VSEBUJE:

Utežno palico       1x Olimpijska palica 220cm

Komplet sponk     2x varnostni zaponki

Komplet kolutov  Teže kolutov v kompletu so:
                                 2 x 15kg = 30 kg
                                 2 x 10kg = 20 kg
                                 4 x 2.5kg = 10 kg

DARILO                 ROKAVICE, ki so na voljo v velikostih S, M, L in XL.