ODZIVNO-REFLEKSNA ŽOGICA SKLZ - Reaction Ball™ - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

ODZIVNO-REFLEKSNA ŽOGICA SKLZ – Reaction Ball™

Refleksno reakcijska odzivna žogica je idealen in izredno zabaven pripomoček za izboljšanje vaših refleksov, hitrosti nog, koordinacije, koncentracije in reakcijskega časa.

Ni na zalogi

ODZIVNO-REFLEKSNA ŽOGICA SKLZ – Reaction Ball™ je naboljši pripomoček za izboljšanje prvin, kot so:
-HITROST NOG
-ODZIVNOST
-KOORDINACIJA
-KONCENTRACIJA

V športu velikokrat odločajo malenkosti med zmago in porazom. Faktor, ki navadno prevaga na tehtnici na stran zmagovalca pa ni sreča, ampak OBVLADOVANJE in izvrstna PRIPRAVLJENOST v športnih prvinah.

reakcijska žogica sklz www.sportnaoprema.si

ODZIVNO-REFLEKSNA ŽOGICA SKLZ je narejena iz MEHKE TRPEŽNE GUME, je nenavadne in nepravilne oblike s ŠESTIMI IZBOKLINAMI.

Takšna odzivna žogica neskladnih oblik sili športnike k predvidevanju njenega gibanja in je zaradi tega idealna za razvijanje različnih spretnosti, hkrati pa omogoča nadvse zabaven trening.

ODZIVNO-REFLEKSNA ŽOGICA SKLZ  – Reaction Ball je primerna za treninge v najrazličnejših športih, predvsem v tistih, kjer je pomemben reakcijski čas, koncentracija, koordinacija, hitrost nog in predvidevanje.

Uporablja se lahko za solo trening, za trening s pomočjo zida ali stene ter trening v paru/skupini. Odlična je tudi pri souporabi z drugimi pripomočki za funkcionalni trening.

  • Reakcijska zogica sklz www.sportnaoprema.si

Mnenja kupcev

Bodi prvi in ocenite “ODZIVNO-REFLEKSNA ŽOGICA SKLZ - Reaction Ball™”

Mogoče vam bo vščeč tudi …

Mogoče vam bo vščeč tudi …