AKCIJA -SISSY SQUAT - naprava za počepe - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

AKCIJA -SISSY SQUAT – naprava za počepe

149,89€

SISSY SQUAT vam omogoča odlično izvedbo vaj, pri katerih aktiviramo kvadriceps, gluteus in obenem krepimo kolena in boke. Poleg tega pa trening na napravi Sissy Squat uravnava in stabilizira celotno jedro. To je kompakten, ergonomičen in izjemno učinkovit pripomoček za vsak vadbeni prostor. Sissy squat je pripomoček, s katerim boste trening nog popeljali na višjo raven!

Na tem pripomočku lahko izvajamo težjo različico počepov. Naprava nam omogoča izvedbo vaje na udoben in varen način, poleg tega pa ima tudi proti drsno površino za stopala, zato se lahko uporablja kot pripomoček za krepitev trebušnih mišic, ko telo nagnemo maksimalno nazaj. Sissy squat lahko uporabljate doma ali v fitnes centrih. Zadostil bo tudi zahtevnejšim uporabnikom, ki si želijo izjemno učinkovitega treninga in še boljših rezultatov!

Pravi moški izvajajo Sissy počepe. Kvadri ne morejo rasti samo na počepih. Medtem ko ima osnovni hrbtni počep sloves kot najboljša vaja na svetu, si ta sloves zasluži z delom mišic zadnje verige, ki mora biti močan vsaj toliko kot kvadriceps. Če vaši “kvadri” zaostajajo za gluteusi, morate za zapolnitev vrzeti vključiti še nekaj.

Ko vidite Sizifa, ki je upodobljen v starodavni ali moderni umetnosti, je skoraj vedno prikazan z izbočenimi stegni, najlepšim parom nog v starodavnem Korintu. Dvigovanje uteži je po svoje sizifovska naloga – dvigovati uteži dan za dnem, teden za tednom, leto za letom in uteži nikoli ne ostanejo dvignjene. Vedno končajo tam, kjer so začele.

O Sissy squatu se je bilo prvič pisano leta 1960. Članek v reviji Joe Weider’s Muscle Power je opisal tehniko in omenil bodybuilderje, ki so ga uporabljali – fantje, kot so Steve Reeves, Doug Strohl, Reg Lewis in Monty Wolford.  V manj kot treh tednih so pridobili centimeter na vsakem tegnu. Še danes, z vsemi možnostmi, ki jih imamo v telovadnicah, in vsemi informacijami, ki jih v mladosti nismo imeli, menimo, da je to ena izmed najbolj produktivnih vaj, ki jih lahko naredite za svoje kvadre.

Sissy squat izolira vaše kvadricepse bolje kot katera koli druga vaja z utežmi. To stori tako, da odpravi večino vpletenost gluteusa in hamstringov. Ko to naredite pravilno, bodo vaše pete nad prsti na nogah, vaše telo, obrnjeno nazaj, namesto naprej, pa bo med gibanjem tvorilo ravno črto od vratu do kolen. To zmanjšuje vlogo mišicam zadnje verige in jih vključuje s preostalimi osnovnimi mišicami, da ohrani telo v  ravni liniji. Vse dejanje je v kolenskih sklepih.

Dimenzije:

Širina: 60 cm
Višina – nastavljiva na 6 položajih: od 46 – 58 cm
Dolžina: 86cm
Okvir: 50/40 x 100/80, debelina 2mm
Nosilnost: približno 150 kg