tekalna steza nordic track 1750 Commercial 1750 vasŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

Tekalna steza NordicTrack Commercial 1750

2.999,90€ 2.190,90€

Tekalna steza NordicTrack Commercial 1750 vas bo navdušila s svojo zmogljivostjo, 7-palčnim na dotik občutljivim zaslonom, več kot 38 različnih vadbenih programov, 152 x 55 cm dolgo tekalno površino ter 3,8 KM motorjem.

Tekalna steza NordicTrack Commercial 1750 je združljiva z IFIT programom, s pomočjo katerega si lahko razširite vadbene programe in spremljate vašo statistiko. Vadbeni računalnik ima že pred naloženo iFit programsko opremo, katera nam ponuja še več raznolikih prog, treningov za še bolj intenzivne treninge doma. Steza nam ponuja tudi, da se s pomočjo aplikacije povežete na Google Maps in lahko tečete, kjer koli po svetu želite in steza vam bo sama spreminjala naklon. Vseeno je ali si želite vzpone Kilimandžara ali želite samo teči skozi mesto Rima steza vas bo popeljala na kateri konec želite. Vso statistiko, opcije programov ali samo brskanje po internetu lahko spremljate na velikem 7″ zaslonu.

Kompatibilnost z iPod in ostalimi mp3 predvajalniki: na tekalno stezo lahko priključite vaš iPod ali drug mp3 predvajalnik, tako lahko med vadbo uživate v vaši priljubljeni in motivacijski glasbi.

Tek v naravi ima vzpone in spuste in tak bi tudi naj bil tek doma, zato vam tekalna steza Commercial 1750 ponuja 15% klanec in možnost spusta -3%.

Za večje udobje med tekom bodo poskrbeli integrirani ventilatorji. Steza ima tudi nastavljivo držalo za tablico. Steza ima priložen pas za merjenje srčnega utripa. Steza je zložljiva, tako da ko boste prenehali trenirati vam ne bo zavzemala prostora.

Blagovna znamka NordicTrack je last podjetja ICON Health & Fitnes s sedežem v Ameriki. Podjetje ICON velja za enega največjega proizvajalca fitnes naprav in opreme za fitnes na svetu. Z več kot 2000 zaposlenimi ljudmi po svetu in s 30 leti poslovanja predstavljajo vrh v fitnesu.

Več informacij
ŠIFRA ARTIKLANETL20716
PROIZVAJALECIcon – NordicTrack
GARANCIJA2 leti
MATERIALKovina, Plastika
BARVNA KOMBINACIJAsiva
ZASLON7-palčni zaslon na dotik
PRIKAZ RAČUNALNIKAmerjenje časa, razdalje , skupne razdalje, hitrosti, poraba energije, naklon tekalne površine v %, srčni utrip
MERJENJE SRČNEGA UTRIPAročni senzor
ZDRUŽLJIVO S POLARJEMDa
SKUPNO ŠTEVILO VADBENIH PROGRAMOV38
NAGIB STEZEDa
IZBIRA NAKLONADa
IZBIRA HITROSTIDa
ZAŠČITA TIPKOVNICE PRED ZNOJEMDa
MINIMALNA IN MAKSIMALNA HITROST (V KM/H)0 – 22 km/h
NASTAVITEV STOPNJE NAKLONA-3% – +15%, z motorjem
ELEKTRIČNO NAPAJANJEomrežni priključek 230V
MAKSIMALNA TRAJNA MOČ ELEKTROMOTORJA (KW/HP)3,5 / 5.0
VARNOSTNI KLJUČEKDa
BLAŽILNI SISTEMDa
KOLESADa
ZABAVAiFitt app, ventilatorji
MERE TEKALNE POVRŠINE152×55 cm
DIMENZIJE ZLOŽENEGA IZDELKA (DXŠXV V CM)183,5 x 96,5 x 155 cm
NOSILNOST NAPRAVE135 kg
DIMENZIJE IZDELKA (D/Š/V)183,5 x 96,5 x 155 cm