ELIPTIK NORDIC TRACK C 5.5 - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

ELIPTIK NORDIC TRACK C 5.5

999,90€ 979,90€

Želite izoblikovati svojo postavo? S pomočjo eliptika NordicTrack C 5.5 boste vadili s celim telesom.
Eliptik NordicTrack C 5.5 omogoča zahtevno vadbo, ki bo izboljšala vašo splošno telesno pripravljenost, z njegovo uporabo pa se osredotočate na ključne mišične skupine spodnjega dela telesa. Z vadbo na eliptiku boste izboljšali tudi srčni utrip in izboljšali pretok krvi.

Eliptik NordicTrack C 5.5 ima 8 kg vztrajnik in 22 raznolikih vadbenih programov. NordicTrack C 5.5 ima že vgrajen 5″ zaslon preko katerega krmite napravo. Eliptik NordicTrack C 5.5 je združljic z iFit programom, s pomočjo katerega si lahko razširite vadbene programe in spremljate vašo statistiko. Na vašo tablico ali pametni telefon si preko trgovine Play naložite aplikacijo iFit. Nato tablico in eliptik povežete s pomočjo Bluetooth povezave in nato lahko uporabljate aplikacijo in si razširite vašo vadbo.

Za večje udobje med vadbo poskrbijo zvočniki in eliptik je tudi kompatibilen z iPod in ostalimi mp3 predvajalniki: na eliptik lahko priključite vaš iPod ali drug mp3 predvajalnik, tako lahko med vadbo uživate v vaši priljubljeni in motivacijski glasbi.

Ročaji na eliptiku so ergonomsko oblikovani za boljši oprijem, eliptik NordicTrack ima tudi nastavljive stopalke.
Posebnost eliptika NordicTrack C 5.5 je da ima nastavljivo stopalko od 0° do 20°, kar bo vašo vadbo naredilo še intenzivnejšo. 

Kolesa na eliptiku bodo poskrbela, da boste napravo lažje prestavljali. Eliptik ima tudi nosilec za tablico in nosilec za flaško.

Več informacij
ŠIFRA ARTIKLANETVEL69816
PROIZVAJALECIcon – NordicTrack
GARANCIJA2 leti
MATERIALKovina, Plastika
BARVNA KOMBINACIJAčrno-siva
ZASLON5-palčni zaslon
MERJENJE SRČNEGA UTRIPAročni senzor
SKUPNO ŠTEVILO VADBENIH PROGRAMOV22
ZAVORNI SISTEMmagnetni (krmiljen z motorjem)
PRENOS MOČIjermenski
TEŽA VZTRAJNIKA8 kg
ELEKTRIČNO NAPAJANJEomrežni priključek 230V
NOSILNOST NAPRAVE125 kg
ZLOŽLJIVOST NAPRAVENe
DIMENZIJE IZDELKA (D/Š/V)178x62x184 cm
ZABAVAiPod kompatibilna