Profesionalen Spinner Impulse PS300 - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

Profesionalen Spinner Impulse PS300

1.090,90€ 838,90€

Spinning bike Impulse PS300 – spinning kolo za komercialno uporabo – namenjen je profesionalni, redni uporabi v težkih pogojih, kot je trening v športnih klubih in fitnes centrih. Primeren je tudi za uporabo v hotelskih fitnes studi-ih ali za skupinske spinning programe. Izdelan je iz kvalitetnih materialov, zato je izredno vzdržljiv.

Inovativni dizajn in ergonomski dizajn tega spinning kolesa vas bo ohranila za ustvarjanje vaših ciljev, da boste dosegli svoje cilje, ne glede na to, ali se pripravljate na prihajajočo dirko ali preprosto izvajate fitnes kardio trening.

To kolo ima 20-kilogramski vztrajnik, občutek vožnje pa je najbližje cestnemu kolesu, v kombinaciji s togo konstrukcijo, prenosom verige in trdnimi dvosmernimi pedali, je mogoče voziti pod zelo visokimi obremenitvami.

Nastavljiva ograja in sedež v navpični in vodoravni smeri zagotavljata dobro prileganje in ustrezen položaj za vse uporabnike, ne glede na višino uporabnika. Vključena so tudi velika transportna kolesa, ki bodo olajšala premikanje kolesa v prostor.

Spinning bike Impulse PS300 – značilnosti:

– dimenzije (D x Š x V): 120 x 53 x 111 cm
– največja teža uporabnika: 150 kg
– teža vztrajnika: 20 kg
– teža kolesa: 61 kg
– opcijska brezžična konzola
– nastavljiv sedež, vodoravno in navpično
– Prijeten, gumijast oprijem

DODATNO: Možno je dokupiti zaslon za prikaz funkcij: 133 € z ddv

Garancija: 2 leti