Tekalna steza NordicTrack T 14.0 - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

Tekalna steza NordicTrack T 14.0

1.699,90€

Nova tekalna steza NordicTrack T 14.0 vas bo navdušila s svojo zmogljivostjo, 7-palčnim na dotik občutljivim zaslonom, več kot 32 različnih vadbenih programov, 152 x 51 cm dolgo tekalno površino ter 3,0 KM motorjem. V kombinaciji z zmogljivim motorjem vam omogoča varno doseganje hitrost v razponu od 0–22 km/h ter ponuja tudi 12% naklon.

Tekalna steza ima nastavljivo FlexSelect blaženje. Blažilci ponujajo dve stopnji blaženja. Ena polovica blaženja poskrbi, da med tekom ne bodo trpeli sklepi in kolena. Druga polovica blaženja pa ponuja trdno in stabilno površino, ki daje občutek teka po cesti.

Tekalna steza NordicTrack T 14.0 je združljiva z IFIT programom, s pomočjo katerega si lahko razširite vadbene programe in spremljate vašo statistiko.Na vašo tablico ali pametni telefon si preko trgovine Play naložite aplikacijo iFit. Nato tablico in tekalno stezo povežete s pomočjo Bluetooth povezave in nato lahko uporabljate aplikacijo in si razširite vašo vadbo.

Kompatibilnost z iPod in ostalimi mp3 predvajalniki: na tekalno stezo lahko priključite vaš iPod ali drug mp3 predvajalnik, tako lahko med vadbo uživate v vaši priljubljeni in motivacijski glasbi

Za večje udobje med tekom bodo poskrbeli integrirani ventilatorji. Steza ima tudi nastavljivo držalo za tablico. Ročni senzorji za merjenje srčnega utripa. Steza je zložljiva, tako da ko boste prenehali trenirati vam ne bo zavzemala prostora.

Blagovna znamka NordicTrack je last podjetja ICON Health & Fitnes s sedežem v Ameriki. Podjetje ICON velja za enega največjega proizvajalca fitnes naprav in opreme za fitnes na svetu. Z več kot 2000 zaposlenimi ljudmi po svetu in s 30 leti poslovanja predstavljajo vrh v fitnesu.

Več informacij
ŠIFRA ARTIKLANETL14917
PROIZVAJALECIcon – NordicTrack
MODELNO LETO2018
GARANCIJA2 leti
MATERIALKovina, Plastika
BARVNA KOMBINACIJAsiva
ZASLON7-palčni zaslon na dotik
PRIKAZ RAČUNALNIKAmerjenje časa, razdalje , skupne razdalje, hitrosti, poraba energije, skupni kilometri, naklon tekalne površine v %, srčni utrip
MERJENJE SRČNEGA UTRIPAročni senzor
ZDRUŽLJIVO S POLARJEMNe
SKUPNO ŠTEVILO VADBENIH PROGRAMOV32
NAGIB STEZEDa
IZBIRA NAKLONADa
IZBIRA HITROSTIDa
ZAŠČITA TIPKOVNICE PRED ZNOJEMDa
MINIMALNA IN MAKSIMALNA HITROST (V KM/H)0 – 22 km/h
NASTAVITEV STOPNJE NAKLONA0% – +12%, z motorjem
ELEKTRIČNO NAPAJANJEomrežni priključek 230V
MAKSIMALNA TRAJNA MOČ ELEKTROMOTORJA (KW/HP)3.0
VARNOSTNI KLJUČEKDa
BLAŽILNI SISTEMFlexSelect™
KOLESADa
ZABAVAiFitt app, ventilatorji
MERE TEKALNE POVRŠINE152×51 cm
DIMENZIJE ZLOŽENEGA IZDELKA (DXŠXV V CM)
NOSILNOST NAPRAVE135 kg
DIMENZIJE IZDELKA (D/Š/V)203 x 91 x 161 cm