Akcija!

REACTIVE AGILITY LADDER SKLZ – VEČ BARV

in stock

44,03

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 30,00

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 41 676 094 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

REACTIVE AGILITY LADDER SKLZ je športni pripomoček, primeren za vsakega posameznika ne glede na starost, športno pripravljenost ali spol. V športni torbi bi jo moral imeti vsakdo, ki si želi boljše motorike in gibljivosti telesa.

Med vadbo boste z uporabo barvne lestve REACTIVE AGILITY LADDER SKLZ vključili možgane in telo ter tako razvili atletsko inteligenco, izboljšali reakcijs  ki čas in hitrost hitrega odločanja. Z vključenim ekskluzivnim spletnim programom in vsebino, ki so jo oblikovali certificirani trenerji, se lahko športniki usposabljajo na višji ravni.

VKLJUČEVANJE MOŽGANOV IN TELESA
Lestev za reaktivno agilnost pomaga športnikom izboljšati pospeševanje, bočno hitrost, spremembo smeri in reakcijski čas z vključevanjem možganov in telesa med treningom. Lestvica športnikom pomaga hitro razmišljati in se prilagoditi hitrim situacijam v igri.

EKSKLUZIVNI PROGRAM

Lestev reaktivne agilnosti vključuje ekskluzivne spletne programe in vsebino, ki so jo oblikovali certificirani trenerji. Te vaje so bile zasnovane za vključitev v treninge in izzive športnikov na nov način. Lestvico je mogoče vključiti v prakso, da se razvije reakcijski čas in hitro razmišljanje.

NESKONČNE VADBE

Krožna oblika lestve pomaga trenirati vzorce gibanja nog in okretnosti v vseh smereh za skoraj vse športe ali stopnje spretnosti. Z osmimi vključenimi stožci v štirih različnih barvah lahko športniki delajo na izboljšanju svojih naključnih odzivov in vzorcev zaporedja spomina s treningom s slišnimi barvnimi znaki.

 

Lastnosti izdelka:

  • izboljša pospeševanje, stransko hitrost, spremembo smeri in reakcijskega časa z združevanjem duševnega in telesnega treninga,
  • vključuje ekskluzivno spletne programe in vsebino, ki so jo oblikovali certificirani trenerji,
  • krožna oblika pomaga pri vadbi gibanja nog in okretnosti v vseh smereh, za skoraj vse športe ali stopnje spretnosti,
  • vključuje osem stožcev v štirih različnih barvah, za izboljšanje vzorcev naključnega odziva in zaporedja spomina,
  • športni pripomoček je zasnovan za delo na kateri koli površini, vključno s travo, igriščem, stezo ali betonom,
  • hitro in enostavno se razstavi ali zloži v priloženo torbo za prenos,
  • izdelki Athletic Intelligence so zasnovani za razvoj posebnih sklopov spretnosti in jih je mogoče kombinirati v vajah za prilagoditev usposabljanja.

Vabimo vas k ogledu video posnetka, ki prikazuje uporabo REACTIVE AGILITY LADDER SKLZ:

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Blagovna znamka

SKLZ

Barva

,