Akcija!

Reactive Agility Sports Cones SKLZ 8kom/kpl

in stock

32,83

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 41 676 094 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Reactive Agility Sports Cones SKLZ pomagajo izboljšati koordinacijo, agilnost in reakcijski čas s kombinacijo mentalnega in fizičnega treninga. Reaktivne stožce za agilnost lahko uporabite za pomoč športnikom katere koli ravni spretnosti pri razvoju njihove atletske inteligence. Vključena je ekskluzivna spletna vsebina, ki so jo oblikovali certificirani trenerji, tako da lahko športniki vključijo te vaje v svoj trening in se izzovejo, da svojo igro dvignejo na naslednjo raven.

Komplet vključuje osem stožcev v štirih različnih barvah in številkah za izboljšanje vzorcev naključnega odziva in spominskega zaporedja. S kombiniranjem barvnih in zvočnih signalov med vadbo, so športniki prisiljeni razmišljati in reagirati o pravi barvi, do katere tečejo, okoli ali skozi.

Njihova mehka oblika pomaga preprečiti poškodbe, ko se igralci dotaknejo stožcev. Stožci so narejeni tudi za kombinacijo s palicami  Pro Training Agility Poles SKLZ s pomočjo katerih lahko dodate v svoj trening še kakšno dodatno vajo več. Preprosto poveste barvo ali številko, da športnike naučite hitrega razmišljanja in odzivanja, potrebnega za situacije v igri. Uporabite stožce za ogrevanje pred igro, pri samostojnem ali skupinskem treningu, za vaje ali za zabavo na dvorišču.

Izdelki Athletic Intelligence so zasnovani za razvoj posebnih veščin in jih je mogoče kombinirati v vajah za prilagoditev treninga.

Dodatne informacije

Teža 2 kg
Blagovna znamka

SKLZ

Teža