SUPIDO Multi Sports RADAR

in stock

199,00

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 18,62 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
12 x 18,62 €
Odplačati želim čim prej
3 x 72,04 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 72,04 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 41 676 094 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

SUPIDO Multi Sports RADAR

Kako hitri ste v resnici?

Ne glede na to, s katerim športom se ukvarjate, s pomočjo osebnega športnega radarja proizvajalca Supido boste lahko izmerili svojo hitrost. Zamah palice za golf, udarec v tenisu ali pa tek po tekaški stezi, z osebnim radarjem boste brez teža uspeli do ključnih podatkov o hitrosti, pomembnih za izboljšanje svojih športnih zmogljivosti.

Primeren za več športov:

Golf: Vsakdo, ki igra golf, želi spoznati hitrost svojega udarca. Gre namreč za enega izmed ključnih podatkov, ki lahko pri razvoju tehnike naredi veliko razliko.

Kriket: Za igralce Kriketa je hitrost ključna komponenta. Ta namreč pojasni, koliko preciznosti je potrebno žrtvovati za dosego moči udarca in seveda, kako je temu potrebno prilagoditi pristop do igre.

Nogomet: Ste se kdaj vprašali, kako hiter je bil v resnici vaš strel na gol in kakšna je optimalna hitrost žoge, na poti v gol? Hitrost je ključnega pomena za razumevanje, kako hitro mora potovati žoga, da kljub temu ohrani potrebno natančnost in strel pretenta vratarja.

Tenis: Servis je ključni element v igri tenisa. Vsak tenisač razume, da je dober servis še kako pomemben. Z osebnim radarjem hitrosti je možno natančno izmeriti hitrost žogice in s prilagajanjem le te uspešno uravnotežiti moč in natančnost izvedbe.

Glavne lastnosti:

Glasovno opozarjanje: Tehnologija glasovnega opozarjanja nas opozori na doseženo hitrost ob koncu izvedbe. To naredi izdelek kot idealen za spremljanje hitrosti potovanja različnih žog, hitrosti  izvedbe udarcev in ostalih gibov, povezanih s hitrostjo.

Svetel in razločen LCD ekran poskrbi za to, da bo izmerjena hitrost vidna tudi iz razdalje.

Opcija mirovanja/premikanja: Možnost zaznavanja naprave med stanjem premikanja in mirovanja omogoča natančno izmerite hitrosti pri izbranem športu. Tenis in golf sta na primer športa, pri katerih se hitrost udarca meri med relativnim mirovanjem telesa. Pri nogometu in atletiki, po drugi strani, se meri hitrost premikanja telesa samega. Dana funkcija napravi omogoči razlikovanje med različnimi oblikami gibanja in natančno izmenjanje hitrosti.

Merjenje hitrosti: Da bi lahko dosegli svoj optimum, je ključnega pomena, da lahko izmerjene hitrosti primerjamo med sabo. Funkcija naprave omogoča, da ta prikaže zadnjih deset izmerjenih hitrosti. Napravo je možno namestiti na stojalo za kamero z nastavljivim kotoma, kar radarju omogoča, da hitrost izmeri kar se da natančno. Naprava lahko izmeri hitrosti do 241 km/h na največji razdalji 12 metrov.

Lahek in vzdržljiv dizajn daje napravi dolgo življenjsko dobo, hkrati pa omogoči enostavno in intuitivno upravljanje, ki je lahko celo brez ročno.

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
Blagovna znamka

Supido

Teža