VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

PRENOSNI OBRAMBNI IGRALEC ZA KOŠARKO SKLZ – D-Man™

D-Man prenosni obrambni igralec je popoln partner za vadbo vašega meta, saj je po višini prilagodljiv in zelo praktičen za učenje košarke. Z vadbo na D-Manu se boste naučili pravilnega in natančnega izmeta ter spretnih podaj in vodenja žoge mimo obrambnega igralca. D-Man je enostaven za postavitev in prenos, saj je lahek a vseeno zelo odporen. V višino meri od 165 do 195 cm, z iztegnjenimi rokami pa neverjetnih 240 cm.

129,90€ 79,90€

D-Man prenosni obrambeni igralec www.sportnaoprema.siD-Man prenosni obrambni igralec je popoln partner za vadbo vašega meta, saj je po višini prilagodljiv in zelo praktičen za učenje košarke. Z vadbo na D-Manu se boste naučili pravilnega in natančnega izmeta ter spretnih podaj in vodenja žoge mimo obrambnega igralca.

D-Man je enostaven za postavitev in prenos, saj je lahek a vseeno zelo odporen. V višino meri od 165 do 195 cm, z iztegnjenimi rokami pa neverjetnih 240 cm.

D-Man je primeren tako za rekreativce kot profesionalce, ki bi želeli v najkrajšem času izboljšati tehniko izmeta, podaj in obvladovanja žoge okoli obrambe.


Ameriška novost
sedaj tudi v Sloveniji za enkratno akcijsko ceno in sicer samo 99,90 €.

 

Mnenja kupcev

Bodi prvi in ocenite “PRENOSNI OBRAMBNI IGRALEC ZA KOŠARKO SKLZ - D-Man™”