Akcija!

REACTIVE CATCH – SKLZ

in stock

23,03

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 41 676 094 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

REACTIVE CATCH – SKLZ je vrhunski produkt, ki pomaga športnikom izboljšati reakcijski čas in pripomore pri hitrejšem sprejemanju odločitev v športu (kombinacija mentalnega in fizičnega treninga). Zraven so dodani tudi ekskluzivni spletni programi z vsebino, ki so ga ustvarili certificirani trenerji. Spletni program Switched On pomaga športnikom dvigniti nivo treninga na višjo raven. Pripomoček je odličen za razvoj koordinacije rok in fokus pogleda ter sposobnosti športnikovega branja in reagiranja na določeno situacijo, saj se v trening vključuje možgane in telo. Pomaga nam razviti športno inteligenco in povečati zmogljivosti za določene situacije, kjer je potrebna hitra reakcija.

REACTIVE CATCH – SKLZ je sestavljen iz različnih barv, zato je lahko vadba zelo kompleksna, saj moramo uloviti točno določen barvni del, ki nam ga določi trener oz. spletni program. S tem je športnik prisiljen k globljemu razmišljanju in posledično hitrejši reakciji v določeni situaciji. REACTIVE CATCH  SKLZ si lahko preprosto vržemo v zrak in na poziv ulovimo določen barvni del. Izdelek je odličen tudi za ogrevanje pred treningom ali tekmo, lahko pa služi tudi kot pripomoček za popestritev na dvorišču.

Izdelek je sestavljen iz treh krakov in ima ravno prav zaobljene konice krakov ter sredino za enostavno metanje in lovljenje. Tako imenovani izdelki ‘’Athletic Intelligence’’ so zasnovani za razvoj posebnih veščin, ki so lahko zapostavljene pri klasičnem treningu. REACTIVE CATCH – SKLZ je odličen predvsem za trening odbojke, saj je odbojka igra hitrih in modrih odločitev.

Sklz Reactive Catch Sports Trainer : Target

Kaj nam prinaša REACTIVE CATCH – SKLZ:
– izboljša reakcijski čas in pripomore k hitrejšemu sprejemanju odločitev (kombinacija mentalnega in fizičnega treninga)
– vključuje ekskluzivno spletno vsebino, ki so jo ustvarili certificirani trenerji
– odlična popestritev na treningu ali pred tekmo
– trikraka zasnova in zaobljene konice krakov ter sredino za enostavno metanje in lovljenje
– preprosta uporaba: vrzite v zrak in po ukazu primete barvni del
– razvoj posebnih naborov veščin na ketere se lahko hitro pozabi

Dimenzija (Š x V x D): 4 cm x 20 cm x 20 cm
Teža: 0,27 kg
Namen treninga: agilnost, športna inteligenca, hitrost

Preverite še vso ostalo SKLZ opremo in popeljite trening na čisto nov nivo!

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
Blagovna znamka

SKLZ