KOLO ASSAULT AIR BIKE - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

KOLO ASSAULT AIR BIKE

1.149,90€

KOLO ASSAULT AIR BIKE je trenutno najbolj dostopen komercialni Air Bike za profesionalno uporabo v fitness centrih. Visoka kvaliteta te naprave je rezultat uresničenih idej in želj profesionalnih športnikov in športnih navdušencev, ki so skozi dolga leta prakse nabrali svoje izkušnje in znanja. Kolo Assault Air Bike omogoča anaerobne treninge, treninge vzdržljivosti in treninge za fizično vzdržljivost.

Screen Shot 2015-12-11 at 10.11.02 AM

Zračne lopatice avtomatsko povečujejo upor med samo uporabo, večja kot je hitrost med kolesarjenjem, večji bo zračni upor, kar postavi Assault bike pred vso konkurenco, ki deluje na princip magnetnega upora. Assault bike je narejen za visokointervalne in tabata treninge, kjer boste porabili maksimalno količino kalorij v najkrajšem možnem času. Neskončne možnosti so razlog, da je Assault Air Bike tako priljubljen pri kondicijskih trenerjih, vaditeljih za funkcionalno vadbo in lastnikih fitness centrov, ki želijo v svojem prostoru imeti kvalitetno in dolgoročno napravo.

Screen Shot 2015-12-11 at 10.07.30 AM

Assault Air Bike uporabniku ponuja paleto funkcij na natančnem LCD zaslonu. Nameščeni programi vam ponujajo trening vse, od treningov z minimalnim naporom, pa vse do popolnoma nastavljivega treninga po želji uporabnika. Izbirajte med visokointenzivnimi intervali, postavite si oddaljen cilj ali pa si nastavite cilj porabljenih W. Vgrajena sporočila vam pomagajo pri motivaciji za trening.

LCD zaslon meri in prikazuje:

  • srčni utrip
  • frekvenco oz. kadenco
  • intenzivnost v Watt-ih
  • čas in razdaljo
  • porabo kalorij
  • različne programe: Tabata, nastavljive poljubne intervale,…

Dimenzije (D x Š x V): 129 x 59 x 123 cm

Teža : 44,5 kg

Maks. teža uporabnika: 160 kg

Garancija 1 leto

Stroški dostave 23,00 eur

 


Assault bike www.sportnaoprema.si