BULGARIAN BAG PRO DESIGN 8KG - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

BULGARIAN BAG PRO DESIGN 8KG

48,90€

BULGARIAN BAG PRO DESIGN 8KG je v svetu borilnih veščin postal eden bolj priljubljenih športnih pripomočkov. Vreča pozitivno vpliva na razvoj moči in vzdržljivosti. Danes jih uporabljajo tako profesionalci kot tudi amaterji ali rekreativci v fitnes centrih. Izbor vaj z bolgarsko vrečo je ogromen in omejen le na vašo domišljijo.

Vaje z bolgarsko vrečo bodo krepile zadnje deltoide na katere se velikokrat pozabi. Rotacijski element bo pripomogel k odprtju ramenskega obroča in ohranjanju zdravega ramenskega sklepa.

S premiki ki vključujejo tudi prijem ročajev vreče se bo izboljšala tudi moč oprijema, ki je pogosto šibka povezava vašega telesa. Če boste izboljšali moč oprijema, bodo vaje ko je Deadlift postale lažje izvedljive. Zadosten znak, da je bolgarska vreča zares učinkovit trening pripomoček bodo vaše podlakti, ki se bodo popolnoma aktivirale.

Lahko izvajate vaje kot so: Halo, Lateral Swing, Rotational Swing, Swing to Squat, Lateral Lunge, Lateral Arm Throw, Spin in ostale, ki jih najdete na Youtube kanalu ko vpišete Bulgarian Bag workout.

 

Mogoče vam bo vščeč tudi …

Mogoče vam bo vščeč tudi …