GRID TPU FOAM ROLLER – valj za masažo - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

GRID TPU FOAM ROLLER – valj za masažo

19,90€

GRID TPU FOAM ROLLER – valj za masažo je izredno vsestranski in po uporabi podoben ostalim grid valjem v naši ponudbi. Zaradi posebnega poliuretanskega materiala je vseeno nekaj lažji in bolj vzdržljiv na obremenitve. Zaradi manjših dimenzij je primeren za nošenje, preprosto ga lahko vzamete na potovanja. Glavna prednost tega brazdastega valja z grobim/izbočenim profilom je, da se lahko z njim učinkovito masira globoko v mišico, kar je še posebno pomembno za športnike.

Številni terapevti in osebni trenerji svojim strankam priporočajo GRID TPU foam roller za miofascialno masažo zaradi izrednega učinka na povečanje cirkulacije in mobilnosti sklepov. Najbolj pomemben učinek tega rolerja je masaža, raztezanje mišične fascije in pritisk na žariščne točke ki skrajšujejo tkiva, zato je posledica sprostitev kronične zategnjenosti mišic in ima učine tudi pri izgubi toksinov, aktivaciji limfe in podobno.

Vrhunski športniki Grid TPU foam roller koristijo za pospešitev regeneracije, zmanjšanje mišičnih obolenj in preventivo pred poškodbami.a

Dimenzije:
Dolžina: 32,5 cm
Premer: 13 cm

Barva: Oranžna/črna