SET GUMIRANIH UTEŽI TOORX 125kg z olimpijsko 220cm palico - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

SET GUMIRANIH UTEŽI TOORX 125kg z olimpijsko 220cm palico

579,90€

Ta olimpijski set uteži vam nudi najboljšo kombinacijo kvalitete in cene. Je vse, kar potrebujete za celovito vadbo z utežmi in razvoj mišične moči v svojem domu ali domači telovadnici. Namenjen je tudi profesionalni rabi v športnih in fitnes klubih. V kompletu je 10 kosov olimpijskih plošč skupne teže 105 kgOlimpijska palica Toorx Power Training teže 20 kg ter varnostni sponki.

OLIMPIJSKA PALICA (220 cm / 20 kg /320kg ), je izdelana iz kromiranega jekla za dodatno zaščito pred obrabo in rjavenjem.

Olimpijski palici kompatibilne GUMIRANE OLIMPIJSKE PLOŠČE so obložene s črno gumo, ki preprečuje drsenje ter ščiti tako uteži kot tudi prostor v katerem trenirate (npr. ob padcu uteži na tla). Imajo anatomsko oblikovane ročke za lahko rokovanje – 3-grip-dizajn – in vgrajen kovinski prstan ki omogoča neovirano drsenje po vsaki olimpijski palici in preprečuje poškodbe palice in plošč.

Kompletu so dodane VARNOSTNE SPONKE, ki zagotavljajo varen in brezskrben trening, saj fiksirajo uteži na palici, da te ne drsijo po njej.

KOMPLET VSEBUJE:

Utežno palico       1x Olimpijska palica Toorx Power Training 220cm do 320 kg

Komplet sponk     2x varnostni zaponki 

Komplet kolutov  Teže kolutov v kompletu so:
                                  2×2.5kg = 5 kg
                                  2x5kg = 10 kg
                                  2x10kg = 20 kg
                                  2x15kg=30 kg
                                 2x20kg= 40kg