Tunturi - Suspension/sling trainer - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

Tunturi – Suspension/sling trainer

Ni na zalogi

Kaj je suspension training?
Gre za zelo napredno funkcionalno vadbo, kjer lahko uporabnik preprosto nadzoruje stopnjo težavnosti in odpornosti z spremembo položaja in kota svojega telesa.

Suspension trainer je namenjen za :
-rehabilitacijo, 
-hardcore športno usposabljanje 
-in vse vmes. 

Uporabnik lahko svojo stabilnost nadzoruje glede na način drže (noge in roke), zato lahko suspension trainer uporablja vsakdo, ne glede na to ali je profesionalni ali amaterski športnik. Z suspension trainer sistemom lahko osebe z manj moči in kondicije izvajajo gibe in premike, katere niso mogli z drugimi vadbenimi sistemi.

Tradicionalna vadba pogosto deluje samo na eno mišico, kar je v nasprotju z običajnimi potrebami, katere zahtevajo usklajeno gibanje za dokončanje večino dejavnosti. Osredotočanje na eno samo mišico pri gibanju ustvarja bolj verjetne pogoje za poškodbe in mišično neravnovesje, kot tudi potencialno omejitev moči pri gibanju.

Suspension trainer vam omogoča, da uporabite več ravni gibanja in prisili k delovanju več mišic in sklepov hkrati.

Suspension trainer priporočamo tudi za rehabilitacijo in terapijo po poškodbi. Danes fizioterapevti pogosto uporabljajo suspension trainer in s tem pomagajo svojim bolnikom k hitrejšem okrevanju po poškodbi. Zelo enostavna nastavitev upora, funkcionalnost vadbe s telesno težo in zaprto kinetično verigo ustvarja zelo močno orodje za vadbo.

Lahko ga montiramo na:
-vse okvirje vrat (nastavek za vrata priložen),
-ograje, 
-košarkaško stojalo
-drevo (tisto, ki je dovolj močno), 
-otroška igrala, 
-stropni drog
-ali katere koli druge čvrste konstrukcije, katere imajo nosilnost