NAPITEK SUPERPERFORMANCE LIMETA 2x20g - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

NAPITEK SUPERPERFORMANCE LIMETA 2x20g

3,90€ 3,20€

SuperPerformance napitek z okusom je na voljo v dveh prijetnih okusih in sicer z aromo po črnega ribeza ter aromo limete. SuperPerformance napitek je pijača, ki je primerna predvsem za posameznike, ki se športno udejstvujejo. Pijača predstavlja vir vitaminom in mineralnih snovi za vitalnost ter splošno dobro počutje, zato ga lahko uporablja tudi vsak, ki se ne počuti najbolje in je slabo počutje posledica porušenega ravnotežja elektrolitov. Še posebej pri športnikih, ki se ukvarjajo s športom rekreativno ali celo profesionalnim športnikom ta napitek izredno priporočamo v času dni, ko je telesna in mišična aktivnost povečana. Napitek se lahko s pridom uživa tudi med vadbenimi dnevi in v času med tekmovanji, ko je potrebno pokazati vse sposobnosti športnega organizma.

Kaj je SuperPerformance napitek? 

Napitek je vir elektrolitov, ki jih s športno vadbo hitro izgubljamo. Prav tako raztopina vsebuje vitamine, mineralne snovi, ogljikove hidrate, pa tudi cink v sledeh in kofein, za budnost in vzdržljivost človeškega organizma. Ogljikovi hidrati so pomemben del raztopine, saj športniku dajejo moč in zagotavlajjo energijo ob dolgotrajnih treningih.

Vloga komponent v SuperPerformance napitku

B1 vitamin je vitamin B kompleksa in pripomore ter sodeluje pri delovanju srca. D vitamin ima v organizmu številne vloge, ob enem pa pripomore tudi k dobremu delovanju mišc. C, E vitamin ter zinkovi ioni imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju imunosti v organizmu. Redna prisotnost teh elementov je ključna za boj organizma proti radikalom ter proti oksidativnemu stresu. Kofein je dodan z namenom vzdrževanja boljše koncentracije in pozornosti. Pantotenska kislina spada v skušino B kompleksov in zagotavlja normalno duševno zbranost pri športno aktivnemu človeku. Pantotenska kislina v kombinaciji s C vitaminom, folno kislino, niacinom, B6 i B12 vitaminom pripomore k zmanjšanju splošne utrujenosti in izčrpanosti organizma. SuperPerformance napitek predstavlja vrečico zdravja v vsakdanjem življenju in prav vsak dan. Mnogi ljudje so dan danes pod številnimi pritiski – predvsem na delovnem mestu pa tudi zunaj njega. Stres je navzoč v sodobnem življenju, pomembno je le, kakšen pristop imamo z namenom, da ga čimbolj utišamo. Negativno na človeški organizem vpliva tudi neuravnoteženost in nepolnovredost moderne prehrane – raztopins ogljikovih hidratov, elektrolitov, ki dodatno vsebuje vitamine, cink v sledovih in kofeinuravnava ta manjko, ki ga s prehrano ne dobimo.

Priporočeno odmerjanje SuperPerformance napitka 

Odmerite po 1 vrečko, 1 krat na dan in si pripravite topel napitek. Odmerjanje priporočamo pred intenzivno vadbo ali drugimi telesno čustvenimi izzivi.

Mogoče vam bo vščeč tudi …

Mogoče vam bo vščeč tudi …