Akcija!

STAR-KICK SKLZ – nogometni pripomoček

in stock

29,52

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 41 676 094 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Svetovna uspešnica pri vadbi nogometa končno v Sloveniji – Star  Kick! 

star kick www.sportnaoprema.siEnostavna uporaba opreme Star Kick omogoča izboljšanje tehnik obvladovanja žoge že v mesecu dni ob 30 minutni dnevni uporabi. Dokazano se izboljša kontrola žoge, tehnika vodenja, podaje in izvajanje strelov. Dokazano se izboljša reakcijski čas med sprejemom in oddajo žoge ter t.i. “štopanje” žoge.

Zelo trpežni materiali omogočajo močne udarce žoge in hkrati enostavno učenje obvladovanje žoge v zraku brez dotika.

Nogometni pripomoček za trening tehnike Star Kick je zagotovo izbira, kjer ne boste zgrešili. Gre za pripomoček, ki ga za treninge uporabljajo znani nogometni klubi in končno je Slovenija odprla vrata tudi našim nogometnim klubom in rekreativnim športnikom, ki poleg običajnega igrajo še mali nogomet.

Kaj je tehnika StarKick?

Tehnika Star Kick je tehnika izboljšanja znanja z nogometno žogo in sicer s streljanjem, prehodi, prejemanjem, preigravanjem, nadzorom in vračanjem žoge v igro kadarkoli, kjerkoli.

S treningom tehnike Star kick bo vsak otrok spoznal moč samokontrole nad žogo ter postal sam svoj trener izven skupinske vadbe.

Kako uporabljati StarKick?

Uporaba opreme Star Kick je enostavna, v dobrem mesecu 30 minutne dnevne uporabe pa omogoča izboljšavo tehnike obvladovanja in kontrole žoge.

Dovolj zanimiva novost, ki otroku prinaša ogromno prednost pri igranju nogometa pa je izboljšan reakcijski čas med sprejemom, oddajo in ustavljanjem žoge. Tehnika vodenja hitro  postane prijetno opravilo in močan dokaz, da igra in trening združena skupaj dajeta moč.

SKLZ-Star-Kick-Solo-Soccer-Trainer-1Zakaj kupiti nogometni pripomoček  Star Kick?

Nakup športne opreme  ni vedno poceni in kar je še pomembneje, če že ravno odštejemo denar, se nam zdi pomembno kupiti izdelek, kjer je material dovolj trpežen in vzdržljiv, da ob redni uporabi ohrani svojo funkcionalnost.

Nogometni pripomoček za trening tehnike Star Kick vam ravno zaradi kvalitetnega trpežnega materiala omogoča močne udrace z žogo in ker je obvladovanje žoge brez dotika najpomembnejši del treninga v nogometu, boste postali priča enostavnemu učenju in se tovrstnim napakam spretno izognili.

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
Blagovna znamka

SKLZ