Klop Tryton HL1 Kelton z negativnim naklonom - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

Klop Tryton HL1 Kelton z negativnim naklonom

189,90€

Klop Kelton Tryton HL1 Home je večnamenska klop s stabilno konstrukcijo iz profilov 50x50x2mm. Zvari so kakovostni, močni in odporni. Narejeni da trajajo. Konstrukcija vzdrži do 350 kg teže. Klop vam bod dala 100-odstotni občutek varnosti. Klop je narejena tako, da lahko v sprednji profil vstavite tudi nastavek za ekstenzijo nog ali scott nastavek za trening bicepsov.

Klop ima možnost 7-ih nagibov naslonjala, tako da boste lahko bench vaje izvajali pod različnimi koti in boste mišico zelo dobro izolirali.  Nastavitev nagiba sedeža je možna pod          6-imi koti. Zahvaljujoč tej prilagoditvi lahko sedež popolnoma prilagodite hrbtu, vaš položaj pa bo med treningom stabilen.

Prav tako ta klop omogoča negativen naklon. V tej nastavitvi boste lahko trenirali trebušne mišice in izvajali bench z glavo navzdol. Klop ima 3 cm debelo oblazinjenje. Profesionalno, trdno naslonjalo in hkrati narejeno za maksimalen občutek udobja. Obloženi oblazinjeni zaključki vam dajejo popolno svobodo gibanja brez ostrih bolečin.

Klop so testirali in odobrili profesorji akademije za telesno vzgojo v Krakowu. Lahko ste prepričani, da kupujete opremo, ki so jo preizkusili strokovnjaki najvišjega razreda na treningu moči.

Dimenzije: 125 x 50 x 45 cm
Teža: 20,5 kg
Preizkušena nosilnost: 350 kg
Konstrukcija profila: 50x50x2mm
Širina hrbtišča: 28 cm
Dolžina hrbtišča: 81 cm
Dolžina sedeža: 31 cm
Penasto oblazinjenje debeline: 3 cm
Širina podnožja: 45 cm
Dolžina podnožja: 125 cm
Višina sedeža: 50 cm
Nastavitev naslonjala na 7 stopinj: (0 °, 15 °, 30 °, 45 °, 60 °, 75 °, 85 °)
Prilagoditev sedeža na 6 naklonov

Možnost negativnega naklona (možen dodatek za blokiranje stegen HZ2)
Možnost nastavitve dodatka – molitvenika za biceps vaje