STOL SPORT BRELLA Z 3 NAKLONI + SENČNIK + NASLONJALO ZA NOGE - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

STOL SPORT BRELLA Z 3 NAKLONI + SENČNIK + NASLONJALO ZA NOGE

79,90€

STOL Z 3 NAKLONI + SENČNIK + NASLONJALO ZA NOGE

ULTRA UDOBNO: Enostavna nastavitev naslonjala v 3 možnostih, kar pomeni, da lahko sedite, ležete nazaj ali dremate, ko sedite in opazujete valove. Stojalo za noge je snemljivo, lahko koristite z ali brez.

POLNA ZAŠČITA UPF 50+: Sport-Brella bo vašo kožo zaščitila pred UVA / UVB žarki. Nadstrešek ima 3-smerno vrtljivo in kovinsko podlago za vrhunsko zaščito UPF 50+ ter varnostne nasvete za zaščito oči

OSVEŽITEV PRI ROKI: V vgrajen izoliran žep, držalo za skodelico in žep za shranjevanje lahko shranite do 4 pijače, tako da boste vedno pripravljeni na odpiranje hladne pijače. Žep za shranjevanje z zadrgo ima vgrajen odpirač za steklenice.

LAHEK, MOČAN IN ENOSTAVEN ZA SHRANJEVANJE: Izdelan iz ultra-močne, lahke jeklene konstrukcije.  Največja dovoljena masa uporabnika je 113 kg. Za prevoz in shranjevanje uporabite torbo, ki je preprosta za nošenje.

VEDNO V PRIPRAVLJENOSTI: Ta ultra-udoben, lahek, Sport-Brella stol pokriva vse vaše potrebe. Dvignite noge na snemljivo stojalo za noge ali pa vzemite izbrano pijačo iz izolirane vrečke za pijačo

OPOMBA: Stol je v temno modri barvi.

Mogoče vam bo vščeč tudi …

Mogoče vam bo vščeč tudi …