KLOP AVENGER HL4 Kelton HOME z negativnim naklonom - Športna opremaŠportna oprema

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

KLOP AVENGER HL4 Kelton HOME z negativnim naklonom

179,00€

KLOP AVENGER HL4 Kelton HOME je trdna, masivna profesionalna klop, ki je odlična za domače fitnese.

Klop Avenger HL4 je narejena iz stabilne konstrukcije profila 50x50x2 mm in zdrži 500 kilogramov. Močna konstrukcija omogoča vadbo pod naklonom. Močni, kakovostni zvari so odporni za dolgotrajno uporabo. Kot naslona se lahko prilagaja na 7 stopenj, nastavitev sedeža pa na 3 stopnje.

Klop ima možnost 7-ih nagibov naslonjala, tako da boste lahko bench vaje izvajali pod različnimi koti in boste mišico zelo dobro izolirali.  Nastavitev nagiba sedeža je možna pod          6-imi koti. Zahvaljujoč tej prilagoditvi lahko sedež popolnoma prilagodite hrbtu, vaš položaj pa bo med treningom stabilen.

Prav tako ta klop omogoča negativen naklon. V tej nastavitvi boste lahko trenirali trebušne mišice in izvajali bench z glavo navzdol. Klop ima 3 cm debelo oblazinjenje. Profesionalno, trdno naslonjalo in hkrati narejeno za maksimalen občutek udobja. Obloženi oblazinjeni zaključki vam dajejo popolno svobodo gibanja brez ostrih bolečin.

Klop so testirali in odobrili profesorji akademije za telesno vzgojo v Krakowu. Lahko ste prepričani, da kupujete opremo, ki so jo preizkusili strokovnjaki najvišjega razreda na treningu moči.

Dimenzije: 110 cm x 52 cm x 45 cm
(dolžina x višina x širina)
Teža: 20 kg

Preizkušena trdnost: 500 kg
Konstrukcija profila: 50x50x2 mm
Širina naslonjala: 28 cm
Dolžina naslonjala: 81 cm
Dolžina sedeža: 31 cm
Oblazinjenje: 3 cm debela pena
Širina podlage: 45 cm
Dolžina podlage: 110 cm
Višina sedeža: 52 cm
Nastavitev naslonjala:  v 7 ravninah
Nastavitev sedeža: v 3 dimenzijah
Nagib navzdol (trebušna vaja): da