Akcija!

Nogavice Compressport Pro Racing Sock V4.0 Trail

in stock

15,3018,00

Cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kontakt:

  • info@sportnaoprema.si
  • +386 40 690 797 (Svetovanje od 8.00 do 16.30 ure)

Opis

Nogavice Compressport Pro Racing Sock V4.0 Trail

Visokotehnološke nogavice za gorski tek, ki ščitijo, absorbirajo udarce in podpirajo vaše noge med najtežjimi izzivi izven urejenih poti.

Gorski tek se razlikuje od teka po cestah. Noge so nenehno izpostavljene upogibanju in prilagajanju spreminjajočemu se terenu, zato mora obutev slediti temu tempu. Četrta generacija nogavic Pro Racing Socks Trail je zasnovana z mislijo na absorpcijo udarcev in zaščito ter podporo med vašimi avanturami zunaj urejenih poti. Posebno tkanje na prednjem delu stopala in spodnjem delu noge je trdno, vendar obenem zračno, hitro odvaja vlago, da prepreči draženje. Debelejša tkanina na nartu sega višje kot pri naših tekaških modelih in nudi dodatno zaščito, medtem ko posebno pletenje okoli gležnja zagotavlja stabilnost na skalnatem terenu. Širši predel prstov nudi bolj ergonomično prileganje in izboljšano zaznavanje telesa, kar omogoča prstom, da intuitivno oprijemajo in vzdržujejo ravnotežje na neenakomernem terenu. Trpežna podloga iz frotirja pokriva vse prste in blaži udarce pri hitrih in sunljivih spustih. Izboljšana podpora za stopalni lok na 360° spodbuja krvni obtok in preprečuje zvijanje in gubanje tkanine, kar preprečuje žulje in draženje med dolgimi teki. Tehnologija značilnih pikic zagotavlja strategično zaščito pred zunanjimi vplivi na območjih, ki so znana kot težave za gorske tekače. Obe kosti gležnja sta prekriti z velikimi pikicami v obliki sonca, ki preprečujejo modrice zaradi padajočih nog. Dve stranski vrsti 3D-pikic pokrivata mišice meč, kar spodbuja senzorične receptorje, izboljšuje zaznavanje telesa in stabilnost gležnja. Širok vzorec 3D-pikic teče ob Ahilovi tetivi in nudi dodatno blaženje in podporo, obkrožen z vrsto ploskih pikic za zračnost. Gosta tkanina pod stopalom dodatno zmanjšuje vibracije, 3D-pikice blažijo udarce in zagotavljajo trden oprijem stopala v čevlju. Te pikice pripomorejo tudi k izboljšanemu povratku venske krvi in odložijo utrujenost, tako da se počutite sveži dlje časa. Trail različica je višja od tekaških nogavic in nudi večjo zaščito spodnjega dela noge in gležnjev ter ima bolj vzdržljive tkanine, ki se upirajo preizkušnjam narave. Ergonomska zanka na zadnji strani dodaja nekaj udobja, poleg tega pa je disciplina diskretno vezena na notranji strani, da se zagotovi, da ne zgrabite napačne nogavice. Ni nobenega dvoma: to je visokozmogljiva nogavica za gorski tek, ki je tako trpežna in vzdržljiva kot vi.

Lastnosti: 

  • Absorpcija udarcev in zaščita pred udarci zahvaljujoč debelejši tkanini podplata in posebnim 3D pikicam, ki so debelejše pod stopalom.
  • Povečana stabilnost in propriocepcija za zagotavljanje pomirjujočega občutka podpore ter povečana zaznava stopala na razgibanem in skalnatem terenu.
  • Okrepljena tkanina na ključnih območjih za zaščito gležnja, prstov in nohtov pred zahtevami gorskega teka ter povečanje celotne vzdržljivosti nogavice.

Nogavice so na voljo v štirih različnih velikostih glede dolžino stopala:

  • T1 – 35-38
  • T2 – 39-41
  • T3 – 42-44
  • T4 – 45-47

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
Blagovna znamka

Compressport

Barva

, , , ,

Velikost

, , ,